1428 Shadows over Silesia – cesta

1428: Shadows over Silesia dnes završí Hithit kampaň

6. 10. 2021
Zdroj náhledu: KUBI Games

Nová česká hra 1428: Shadows over Silesia už před nějakou dobou započala na stránce Hithit kampaň za účelem financování konečného stádia vývoje. Studio KUBI Games do ní šlo s cílem vybrat 500 000 Kč, aby se hra mohla úspěšně dokončit a objevit se na Steamu hned příští rok. Dnes máte poslední šanci se do kampaně také zapojit (pokud jste tak ještě neučinili) a získat exkluzivní bonusy a obsah, který poté již nebude možné zpětně sehnat. Přidat se tak k celkem skoro šesti stům přispěvatelů můžete do dnešního večera.

Zdroj: KUBI Games

Díky tomu, že se podařilo vybrat celou částku, autoři přidali možnost si zakoupit samostatně merch hry – tričko a odznak. Dále přihozením získáte předběžný přístup k demu, alfa a beta verzi hry, zapsání jména na seznam přispěvatelů na webu, roli na Discordu, soundtrack, Steam klíč s věnováním, posezení u kávy s autorem či přímo pozvánku na release párty. Stačí si jen z několika možných nabídek odměn vybrat.

K tomu nejexkluzivnějšímu obsahu patří speciální Xzone fyzická edice obsahující digitální klíč, 54stránkový artbook, dopis s poděkováním, mapu světa a ruční číslování každého kusu s podpisem. To ovšem není vše, protože se zatím neodhalil veškerý obsah, a tak si můžete být jisti, že si pro nás schovávají to nejlepší na konec. Této edice, vytvořenou ve spolupráci se společností Xzone, bude vyrobeno jen 250 kusů a pokud se všechny nevykoupí během dnešního dne, jejich celkový počet bude ještě nižší, tedy limitovanější.

Vývojářům se celou částku podařilo vybrat teprve před dvěma dny, a tak je krásné sledovat tu podporu ze stran jejich fanoušků. Částka nyní činí 568 200 Kč a do večera jistě ještě o trochu povyroste. O čem že je 1428: Shadows over Silesia? Pokud se o hře chcete dozvědět více, navštivte stránku Hithit kampaněstránky vývojářů či zabrouzdejte na Steamu. Určitě vás potěší, že titul má obsahovat český dabing.

Nikola Erlebachová

Indie a RPG hry jsou její slabostí a rozhodně se tím netají. Jako prcek nakoukla do pootevřených dveří herního světa díky Mariovi na starých žlutých kazetách. Dovnitř ji úplně vtáhla až její druhá polovička a od té doby si svět bez her neumí představit. Umělecká duše, která nevyhledává jen nejnovější kousky, ale občas sáhne také pro starší tituly, nejlépe s pořádným metalovým soundtrackem.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.