Thunder Tier One spustí další uzavřenou betu

Share on facebook
Sdilet
Share on twitter
Sdílet
Share on linkedin
Sdílet
Zdroj: igdb.com

Top-down taktická střílečka Thunder Tier One bude mít další uzavřenou betu

Thunder Tier One spadá do kategorie top-down stříleček, tedy jedná se o hru z pohledu ze shora. Většina těchto her má tendenci být co nejvíce gore, arkádovější a také určitým způsobem stylovější. Žádná předepsaná pravidla však neexistují, a tudíž nikde není psáno ani dáno, jak by taková hra nutně musela vypadat.

Thunder Tier One equip

Zdroj: igdb.com

Beta test nabídne nové režimy

Beta test nabídne nové režimy

Nově bude možné vidět i herní režimy, které zatím byly utajené. Jedná se především o režim PVP pro deset hráčů, ve kterém musí jeden pětičlenný tým zabránit druhému týmu v extrakci balíčku. Každá hra se skládá deseti kol a týmy se střídají po pěti kolech. Výherní tým je ten, který jako první získá šest bodů.

Dalším novým režimem je Domination, jedná se o PVE režim pro čtyři hráče, ve kterém prakticky závodíte s časem a snažíte se získat zpět kontrolní body od počítačem řízené nepřátelské frakce. 

Nově bude k vidění také nová mise kampaně a aktualizace misí Silver Dew a Cold Stone, které bylo možné vidět již v alfa verzi.

Thunder Tier One attack

Zdroj: igdb.com

Realistický vzhled a taktická akce

Hra se snaží ukázat, že střílečky z pohledu seshora mohou vypadat realisticky a zároveň nabídnout hutnou dávku akce, taktiky a zábavy. Na hře pracuje studio, které je známé díky hře PUBG, tedy společnost KRAFTON, Inc.

Samotná beta se pak uskuteční již tento víkend, a to od 29. července ve 2:00 PDT / 5:00 EDT / 10:00 BST / 11:00 CEST do 1. srpna v 9:00 PDT / 12:00 EDT / 17:00 BST.

Hru můžete sledovat zde. 

Zdroj: pcgamesn.com

Share on facebook
Sdilet na Facebooku
Share on twitter
Sdílet na Twitteru
Share on linkedin
Sdílet na LinkedIn