Chivalry 2 intro open beta

Chivalry 2 otevřená Beta zdarma

19. 5. 2021
Zdroj náhledu: igdb.com

Chivalry: Medieval Warfare je brutální akční online hra z období středověku, za kterou stojí vývojář Torn Banner Studios. V jednu chvíli se jednalo o nejvíce hranou online kontaktní hru, vzniklo mnoho herních týmů a klanů, které se pravidelně utkávaly na mapách pro 64 hráčů. I když se Chivalry nedostala do popředí esportu jako třeba CS:GO nebo jiné podobné tituly, jisté místo v žebříčku online her jí náleží také.

Není proto divu, že se k Chivalry 2 již od jejího oznámení upínají zraky celé této komunity včetně nových potenciálních hráčů. Nyní si budete moci Chivalry 2 vyzkoušet v otevřené Betě, a to zcela zdarma.

Beta bude obsahovat nové mapy pro 64 hráčů, hru napříč platformami, možnosti přizpůsobení vojáka a výhradně na PC i režim duelu 1v1.

Středověká bojová řež se vrací se vší parádou

Betaverze Chivalry 2 otevře své brány 27. května a skončí pak 1. června. Test bude podporovat plný crosssplay mezi PC a konzolemi, s novými mapami, režimy, možnostmi přizpůsobení a – výhradně na PC – i možností připojit se ke speciálním „duelovým serverům“ 1v1, kde mohou hráči zdokonalovat své dovednosti.

Stejně jako uzavřená beta, i otevřená beta bude podporovat bitvy až 64 hráčů najednou. Kromě toho budou k dispozici i servery pro 40 hráčů, které v režimu Team Objective poskytnou o něco „strategičtější“ zážitek. 

Samotná betaverze bude zdarma, ale majitelé Xboxu budou muset mít předplatné Xbox Live Gold, aby se mohli zúčastnit. Plné spuštění hry Chivalry 2 je naplánováno na 8. června v obchodě Epic Games Store. Hráči, kteří preferují hraní na Steamu, se pravděpodobně dočkají hry později, i když je také možné, že vůbec.

Zdroj: Pcgamer

Petr Polák

Hry hraje již přes 25 let, začínal na jednom z prvních NES v České republice. Postupem času se přesunul na PC, kde hraní her naprosto podlehl. Má rád hry všeho druhu, které představují i určitou výzvu. Achievement hunter.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.