Destiny 2 Festival of the Lost

Právě započal Festival of the Lost v Destiny 2

14. 10. 2021
Zdroj náhledu: Bungie

Blíží se čas Halloweenu a tak nastal čas pro tradiční Festival of the Lost, který probíhá ve hře Destiny 2. Hlavní průvodkyní touto událostí je Eva Levante, která již čeká s úkoly a odměnami na Toweru.

Zdroj: Bungie

Dinousaří doba

Vývojáři Destiny dali před časem hráčům otázku, jaký vzhled by měla mít letošní festivalováá zbroj. Na výběr byl netradiční dinosauří vzhled či klasicky laděný vzhled do stylu Halloweenu. Dinosauři anketu jasně vyhráli a tak zde máme novou Jurassic Green pulse rifle zbraň, která svým vzhledem připomíná dračí kůži.

Zdroj: Bungie

Strašidelné sektory

Strašidelný les na planetě Mercury, do kterého jsme se vydávali celé tři roky, byl nahrazen novými Haunted sektory. Ty se nacházejí na planetách Nessus a Moon. Bezhlaví nepřátelé na vás již čekají. Připravte si svoji masku a vydejte se do boje.

Zdroj: Bungie

Nové kosmetické věci

Letošní festival si připravil i nové kosmetické věci, jimiž jsou například unikátní loď, ghost nebo zbroj. K dispozici je také nový emblém.

Zdroj: Bungie

Festival of the Lost probíhá od 12. října a potrvá až do 2. listopadu letošního roku.


Článek pro Gaming Professors napsala Adéla Barešová.

Gaming Professors

Externí redaktoři nám občas podají pomocnou ruku. Každý se svou specializací zaměřuje na jiné typy her a dohromady tak pokrývají širokou škálu herních žánrů. Přidat se můžeš i ty!

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.