Mapa Taego do hry PUBG má oficiální datum spuštění

Share on facebook
Sdilet
Share on twitter
Sdílet
Share on linkedin
Sdílet
Zdroj: Krafton
Nová mapa do hry PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) bude na PC spuštěna již tuto středu 7. července. Přesný čas spuštění je uveden níže, nicméně musíme očekávat, že před oficiálním spuštěním mapy budou vývojáři provádět údržbu serverů.
Vývojáři na Discordu uvedli přesné časy údržby, po které nebudou fungovat oficiální servery. Konkrétně se servery odmlčí 6. července v 17:30 PDT, respektive 7. července v 01:30 BST / 02:30 SELČ / 09:30 KST.
Nový update spolu s novou mapou Taego by měl být k dispozici 7. července 1:30 PDT / 9:30 BST / 10:30 CEST / 17:30 KS. Důležité je zmínit, že uvedené časy platí pro verzi na PC. Konzole se nové aktualizace dočkají 15. července.

Kromě nové mapy Taego přinese do PUBG update 12.2 i funkci ComebackBR, která umožní mrtvým hráčům za splnění určitých podmínek návrat do hry. Dále se můžeme těšit na nové auto Hyundai Pony Coupe, dvojici nových zbraní a mnoho dalšího.

Share on facebook
Sdilet na Facebooku
Share on twitter
Sdílet na Twitteru
Share on linkedin
Sdílet na LinkedIn