Miles Morales - náhledovka

Spider-Man: Miles Morales odhalil datum vydání PC verze, včetně funkcí a požadavků

14. 10. 2022
Zdroj náhledu: igdb.com

Spider-Man: Miles Morales dorazí na počítače v půli příštího měsíce prostřednictvím Steam a Epic Games Store.

V Insomniac Games navíc odhalili i minimální a doporučené systémové požadavky a také speciální funkce, kterými bude PC verze disponovat. Jde především o podporu ray tracingu, konkrétně ray-traced shadows a ray-traced reflections. Vylepšeny by tedy měly být jak odrazy, tak stíny. Zatímco verze Spider-Man: Miles Morales pro Playstation 5 má snímkovací frekvenci pevně uzamčenou na 60 fps, v případě PC verze bude snímkovací frekvence odemčená. Dočkáme se rovněž podpory širokoúhlých monitorů s poměry stran 21 : 9, 32 : 9 a 48 : 9.

Aby toho nebylo málo, titul dostane také do vínku funkci NVIDIA DLSS, a to včetně nového DLSS 3, které je exkluzivitou pro novou řadu grafických karet GeForce RTX 4000. Podporováno nicméně bude i starší DLSS 2 a také technologie NVIDIA DLAA a NVIDIA Reflex.

Zdroj: Sony

Nakonec byly odhaleny i systémové požadavky, na které se můžete podívat v přiloženém obrázku. Co se týče vydání, to přijde 18. listopadu letošního roku prostřednictvím platforem Steam a Epic Games Store.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.