World of Warcraft: Nové příchutě Azerothu bude mít křest už na konci listopadu

10. 11. 2022
Zdroj náhledu: Crew

Už od 22. listopadu letošního roku bude na stránkách Crwe k dispozici koupě nejnovější oficiální kuchařky z oblíbeného světa World of Warcraft. Je tu už druhý díl kulinářských specialit, které se nyní rozrostou o recepty jako Mahina teplá jačí dušenina, Grummlí lívance, Mojo´ito, Briartini, Suaramarská masala a spoustu dalších. World of Warcraft: Nové příchutě Azerothu nabídnou opět spoustu chutí a nyní především sladkých dezertů.

Ty v první kuchařce trošku chyběly a vypadá to, že se to kuchaři rozhodli vynahradit. Očividně budou i kvalitní, protože křtu, který se koná 30. listopadu v knihkupectví Knihy Dobrovský v obchodním centru Letňany od 17:00, se zúčastní i známá a uznávaná česká cukrářka Mirka van Gils Slavíková, jež bude zároveň i kmotrou knihy. Znát ji asi můžete nejvíce z dezertní obdoby MasterChefa Peče celá země, kde byla porotkyní. Povídejte, jak moc se těšíte na nové chutě slavného Azerothu?

Zdroj: Crew

Patrik Klicman

Milovník her s pořádným příběhem už od prvního releasu Age of Mythology, ke kterému se dostal náhodou jako malý devítiletý kluk. Nyní je to spíš herní konzerva, která má dilema u každé nové hry, jestli ji vůbec má spustit. Jinak se jedná o vášnivého čtenáře knih a komiksů, hráče Dračího doupěte, duševního sběratele herních figurek a milovníka grilování.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.