Batman náhled

Kevin Conroy, hlas Batmana, zemřel ve věku 66 let

12. 11. 2022
Zdroj náhledu: igdb.com

Kevin Conroy se zapsal do srdcí milionů fanoušků propůjčením svého hlasu Batmanovi, a to jak ve filmech a pořadech, tak i videohrách. Kevin Conroy svým charakteristickým hlasem namlouval tohoto hrdinu několik desetiletí, počínaje Batman: The Animated Series v 90. letech.

Zdroj: igdb.com

Podle oficiální tiskové zprávy Kevin Conroy zemřel 10. listopadu ve věku 66 let. Hlas Bruce Wayna/Batmana v jeho podání jsme mohli slyšet v 60 různých projektech, včetně 15 filmů, 15 animovaných seriálů a téměř 400 epizodách, které vyvrcholily více než 100 hodinami televizního vysílání. V letech 2019 až 2020 se také představil jako hraný Bruce Wayne v crossoverové události Arrowverse Crisis on Infinite Earths.

Mark Hamill, který je znám díky propůjčení svého hlasu Jokera ihned reagoval na tragickou ztrátu svého kamaráda

Známý herec a Conroyův protihráč Mark Hamill, který namluvil Jokera naproti Conroyovu Batmanovi, ihned reagoval. „Kevin byl dokonalý. Byl to jeden z mých nejoblíbenějších lidí na světě a měl jsem ho rád jako bratra. Opravdu mu záleželo na lidech kolem sebe – jeho slušnost zářila ze všeho, co dělal. Pokaždé, když jsem ho viděl nebo s ním mluvil, zvedla se mi nálada.“

Do světa se zpráva prakticky začala šířit jako tsunami poté, co herečka Diane Pershingová, představitelka Poison Ivy, sdílela na Facebooku aktuální zprávu. „Nějakou dobu byl nemocný, ale vždy si udělal čas na své fanoušky. Bude velmi chybět nejen hercům seriálu, ale i zástupům jeho fanoušků po celém světě.“Studio Warner Bros. Discovery, které stojí za seriálem Batman, tuto zprávu potvrdilo v tiskové zprávě. „Herec Kevin Conroy, nejoblíbenější hlas Batmana v historii této animované postavy, zemřel ve čtvrtek ve věku 66 let po krátkém boji s rakovinou.“

Zdroj: cbr.com

Petr Polák

Hry hraje již přes 25 let, začínal na jednom z prvních NES v České republice. Postupem času se přesunul na PC, kde hraní her naprosto podlehl. Má rád hry všeho druhu, které představují i určitou výzvu. Achievement hunter.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.