Agent 47 se stává línějším díky novému DLC

Share on facebook
Sdilet
Share on twitter
Sdílet
Share on linkedin
Sdílet
Zdroj: io interactive

Poslední dobou se Agent 47 chová jako rošťák a v rámci DLC sedmi smrtelných hříchů ke hře Hitman 3 se pouští do všemožných hamižných a pyšných prohřešků. Nyní je na cestě i třetí smrtelný hřích – období lenosti se objeví tento týden. 

Zdroj: io interactive

Kontrakt Sloth Depletion hodí o dost línějšího Agenta 47 do ušmudlaného Dartmooru. Tentokrát se mu moc nezamlouvá obvyklé plížení, při kterém každý krok a určité akce vyčerpávají ukazatel vitality. IO v livestreamu uvedlo, že budou existovat způsoby, jak vitalitu doplnit, ale hlavním cílem se zdá být likvidace cílů při vynaložení co nejmenšího úsilí.

Vzhledem k tomu, že sezóna pýchy končí, Agent 47 vymění svůj neuvěřitelně honosný oblek za daleko odpudivější oblečení pokryté slizkými vlákny. Společně se svým oblekem lotofága má k dispozici také rezavou plácačku SMG a bezkontaktní minu ve tvaru hlemýždě.

Sezóna lenochů začíná 15. června přibližně v 6:00 PT / 14:00 BST / 9:00 ET a očekává se, že bude probíhat po dobu následujících čtyř až šesti týdnů. Patch přinese také několik drobných vylepšení a změn – ačkoli stále bez výměny ramen mimo boj, bohužel. 

Zdroj: Pcgamer

Share on facebook
Sdilet na Facebooku
Share on twitter
Sdílet na Twitteru
Share on linkedin
Sdílet na LinkedIn