Čas vydání Genshin Impact 2.7

Sdílet
Sdílet
Sdílet
Zdroj: Mihoyo
Společnost Mihoyo odhalila datum vydání aktualizace Genshin Impact 2.7, což znamená, že nyní víme, od kdy bude odemčen prapor Yelan. Brzy bude čas začít utrácet, pokud jste nashromáždili drahokamy.

V čele praporu Yelan – Discerning Riddles – stojí pětihvězdičková postava Hydro a zbytek praporu doplňují čtyřhvězdičkové postavy Barbara, Yanfei a Noelle. Pokud vás Yelan neláká, je tu také vedlejší akce s názvem Invitation to the Worldly, ve které se místo uživatele Hydro Bow objeví pětihvězdičkový Xiao Anemo.

Genshin Impact – Hydra

Zdroj: Mihoyo

K novým bannerům pro Genshin Impact můžete očekávat také příběhový obsah zaměřený na Yelan a exkluzivní zbraň pro tuto událost. Po příchodu akce Almighty Araktaki a Glorious Drumalong Festival 13. června se hra Genshin Impact na chvíli promění v rytmickou hru.

Čas vydání Genshin Impact 2.7

Pravidelná údržba hry Genshin Impact 2.7 začíná 30. května v 15:00 PDT / 18:00 EDT / 23:00 BST. Mihoyo odhaduje, že to bude trvat asi pět hodin, takže aktualizace by se měla odemknout v následujícím časovém horizontu:
  • 3pm PST, May 30 (západní pobřeží US)
  • 6pm EST, May 30 (východní pobřeží US)
  • 11pm BST, May 30 (UK)
  • 12am CEST, May 31 (Central Europe)

Jako vždy obdržíte 60 Primogemmes za každou hodinu odstávky serveru, což by mělo být celkem 300. Navíc obdržíte plnou částku i v případě, že údržba skončí dříve, než se očekávalo. Mihoyo také řeklo, že jako kompenzaci za změnu přepravy obdržíte 5 000 Mory, 12 lotosových hlav a 12 matsutake. 

Více informací naleznete zde.

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Twitteru
Sdílet na LinkedIn