Vampire Survivors

Vampire Survivors mají další DLC a přivádí zpět legendární zbraň!

6. 5. 2024
Zdroj náhledu: IGDB.com

Víte, jak máte hry, kde máte splněno 100 % achievementů? Tak tou mojí milovanou jsou Vampire Survivors. Jenomže pokaždé, když přijde nové DLC, se objeví nové a já je musím dohrávat. A jelikož to očividně tvůrce hry děsně baví, je tu další rozšíření a další achievementy. Nyní ale trošku speciální. Oblíbená hra ohlašuje crossover s klasickou střílečkou od Konami, Contra. Ten hlavní bonus? Spojení přichází i s ikonickým Spread Shot a ta zbraň je stejně legendární jako funkční. I vývojáři, Poncle, nyní potvrdili, že to tak bude také v případě Vampire Survivors.

Jak Poncle vysvětluje v tweetu, Spread Shot bude mít široký rozptyl ve stylu pohledu. Ve spárování s knihou se navíc bude moci vyvinout i do zbraně zvané Prototyp C. Není zde žádný jasný náznak toho, co to je, ale můžete si být jisti, že to bude přesně ten typ zbraně, který roztaví monstra. To způsobí, že dávka ohňostroje na konci kola Vampire Survivors bude uspokojivá.

Počkej, o Spread Shot jsem ještě nikdy neslyšel? Ale prosíme. Originální arkádová Contra sice vyšla v roce 1987, a dobře, verze pro Nintendo Entertainment System v roce 1988, ale Spread Shot je jedna z nejslavnějších, nejlepších, nejničivějších a spoustu dalších nej- v historii videoher. Své místo si nyní připomene ve Vampire Survivors, kde vám jasně ukáže, že nepatří do starého železa a že své místo v likvidačním světě her stále má. Dejte ji navíc Queen Sigmě a bude vymalováno ještě dřív, než začnete hrát. Nové DLC se jménem Operation Guns vyjde už 9. května 2024? Má přivézt hromadu nových zbraní, úrovní a i pár hrdinů. Cena má být vcelku příjemných pět dolarů, což je více, než původně stála hra, která se dnes už stala prakticky fenoménem. A co vy, jaké máte pocity z nových rozšíření a toho, že budeme muset nahrávat další úspěchy?

Patrik Klicman

Milovník her s pořádným příběhem už od prvního releasu Age of Mythology, ke kterému se dostal náhodou jako malý devítiletý kluk. Nyní je to spíš herní konzerva, která má dilema u každé nové hry, jestli ji vůbec má spustit. Jinak se jedná o vášnivého čtenáře knih a komiksů, hráče Dračího doupěte, duševního sběratele herních figurek a milovníka grilování.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.