Hunt Showdown intro party

Hunt: Showdown - The Kid

25. 9. 2021
Zdroj náhledu: igdb.com

Po velmi úspěšném eventu ve hře Hunt: Showdown, o kterém jsme vás informovali, vývojáři z Crytek představili další novinku do hry, tradičně v podobě nového skinu, nebo chcete-li vzhledu lovce. Jedná se o pistolníka s přezdívkou The Kid. Tento lovec se tak stane další postavou v řadě v této oblíbené multiplayerové PVP / PVE hře. Samozřejmě je oznámení formou traileru, který můžete vidět níže.

Co přináší DLC The Kid?

„Toto DLC obsahuje jednoho legendárního lovce (The Kid) a dvě legendární zbraně Caldwell Conversion Pistols (Ember a Ash), které jsou ideální pro střelbu oběma rukama, tedy dual wielding.Chlapec byl potížista. Kapesní zloděj od svých pěti let a není divu, že pocházel z takové rodiny. Měsíční rodina. Rodina hazardních hráčů. Nebylo nikoho, kdo by se zúčastnil některé z jejich pokerových her a odešel domů s tím, že mu něco zůstalo v kapse.Turner byl nejmladší z osmi dětí, a to ještě trpaslík. Měl něco na srdci a chtěl si něco dokázat. Rychle se popral a stejně rychle utekl – tedy dokud se ve střelbě nezlepšil natolik, že si lidé začali šuškat, že uzavřel nějakou temnou dohodu.Byla škoda, co se stalo jeho sourozencům. Říkalo se jim Ember a Ash. To je jasné, když viděli, jak uhořeli v chatrči, ve které jich deset žilo namačkaných. Všichni ostatní se dostali ven. Bůh je takovými jmény označil pro oheň. Turner po nich pojmenoval své pistole. Říkal, že každý výstřel mu je má připomínat. Aby jejich památka zůstala živá. Ale slyšel jsem, že to byl Turner, kdo ten požár založil jako první. Paměť, vina, loajalita. Tady v Bayou jsou to zvláštní věci. Dokáže se z toho vyklubat něco zlověstného.Turner se pořád chová, jako by toho musel hodně dokázat, ale v těchto dnech má schopnosti, aby to dokázal, zvlášť se svými dvěma revolvery po boku. Nedoporučoval bych s ním spolupracovat, ale nedoporučoval bych ho ani podceňovat. Teď už ne. Trpaslík se vrací k hnízdu.“ – Crytek.

Zdroj: Crytek

Opět problémy se servery

Nový lovec byl však oznámen v poměrně nevhodnou dobu, vzhledem k tomu, že včera proběhl již několikátý problém se servery, respektive většina hráčů měla problém s připojením se do hry. Jiným hráčům, kteří byli ve hře, hra začala laggovat a jejich pingy se pohybovaly mezi 700–900, případně rovnou „ztratili připojení“ k serveru.

Podle rozsáhlých diskusí se jedná o jeden strom serverů, který má stále problémy a měl by být brzy odstaven. Tyto problémy se naštěstí neprojevovaly tolik jako v minulosti a ani během eventu.

Hunt: Showdown a Crysis Remastered za lepší cenu

Crytek nyní navíc v rámci vydání Crysis Remastered  ve svém THE CRYTEK ACTION PACK nabízí hru Crysis Remastered a Hunt: Showdown s celkovou slevou 41%, tedy obě hry za 41,58€.

Hru můžete sledovat zde.

Petr Polák

Hry hraje již přes 25 let, začínal na jednom z prvních NES v České republice. Postupem času se přesunul na PC, kde hraní her naprosto podlehl. Má rád hry všeho druhu, které představují i určitou výzvu. Achievement hunter.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.