Xbox – The Xbox 360 Forum Mid úvodka

Xbox se vytasil s další řadou stylových tenisek

4. 11. 2021
Zdroj náhledu: Microsoft

Xbox dále oslavuje 20. narozeniny spoustou odměn pro své věrné fanoušky. Ani ne před měsícem byly světu představeny tenisky Adidas Originals, s čímž byla zároveň spuštěna kampaň ‘Always Played In. Never Played Out’, která celé tyto oslavy slavnostně zahájila. 20. výročí společnosti Xbox bude až 15. listopadu a přesně na tento den je naplánovaný narozeninový stream, který nabídne retrospektivní pohled na celou historii firmy a jejich vydané tituly.

Během pár desítek dní se Microsoft stihl vytasit vskutku s celou řadou novinek, mezi kterými nechybí zmiňované tenisky, nový ovladač Xbox 20th Anniversary, ale kupříkladu i změna oficiální úvodní webové stránky do tématu první konzole. Najdete na ní původní kruhové logo zasazené do stejně tak původního menu.

Zdroj: Microsoft

Nejnovějším přírůstkem je další výsledek trvající spolupráce s firmou Adidas a co jiného by to mohlo být než další tenisky. Tentokrát jde o edici Xbox 360 s názvem The Xbox 360 Forum Mid. Nabídnou bílo-stříbrný design, zelenou podrážku a prvky připomínající konzoli Xbox 360 – pata je vytvořena ve stylu vyjímatelného pevného disku a slotů paměťové jednotky, řemínek odkazuje na přihrádku na disk, na vnitřní straně najdete symbolické ventilační otvory konzole a na vnější naopak design tlačítka Xbox. V balení také najdete čtyři náhradní tkaničky v barvách tlačítek ovladače – zelené, modré, žluté a červené.

Zdroj: Microsoft

Zdroj: Adidas

Pokud si na ně už brousíte zuby, nejspíše vás zklamu. Tyto krásky budou dostupné od dnešní 15. hodiny pouze pro US a Kanadu. Nevěšte hlavu, Microsoft slíbil, že nepůjde o poslední kousky, které s Adidas vytvoří. 15. listopadu mají být totiž odhaleny tenisky Xbox Series X, které už budou dostupné po celém světě.

Tagy:

Nikola Erlebachová

Indie a RPG hry jsou její slabostí a rozhodně se tím netají. Jako prcek nakoukla do pootevřených dveří herního světa díky Mariovi na starých žlutých kazetách. Dovnitř ji úplně vtáhla až její druhá polovička a od té doby si svět bez her neumí představit. Umělecká duše, která nevyhledává jen nejnovější kousky, ale občas sáhne také pro starší tituly, nejlépe s pořádným metalovým soundtrackem.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.