A Plague Tale Requiem - Cover

A Plague Tale: Requiem – odhaleno datum vydání

25. 3. 2022
Zdroj náhledu: Asobo Studio

Na Microsoft Store bylo zřejmě o něco dříve odhaleno datum vydání hry A Plague Tale: Requiem – hru můžete očekávat již v červnu 2022.Na podzim letošního roku se chystá pokračování hry A Plague Tale: Innocence, jehož producenty jsou Asobo Studio a Focus Home Interactive. Jde o velmi zajímavou hru s temnou atmosférou a přesvědčivým příběhem. Na výstavě E3 2021 bylo oznámeno pokračování, které má značný potenciál rozšířit mechanismy a příběh původní hry. Amicia a Hugo pokračují v dobrodružstvích, která prožívají na jihu, aby se vyhnuli morovému peklu v Paříži. Hugovo prokletí představuje stále problém, ale Amicia je mnohem schopnější než kdykoliv předtím. Podobně jako předtím se budete muset rozhodovat, jak obstát v nelítostném světě.

O připravované hře se donedávna vědělo jen to, že by měla vyjít koncem letošního roku. Ve středu (23.3) se ResetEra dozvěděla, že na stránce Microsoft Store bylo potichu přidáno datum vydání hry A Plague Tale: Requiem. A co víc, na hru nebudete muset čekat příliš dlouho – vyjde za necelé tři měsíce. V době psaní tohoto článku bylo uvedené datum z obchodu odstraněno.

Zdroj: techraptor.net, resetera.com

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.