God of War Ragnarok trailer

Známý leaker naznačuje, kdy se dozvíme datum vydání God of War: Ragnarok

24. 6. 2022
Zdroj náhledu: Sony

God of War nyní patří k nejmilovanějším herním značkám ze stáje Sony a není divu, že God of War: Ragnarok, druhý díl zrebootované série zasazené do prostředí severské mytologie, je hráči napjatě očekáván. Informací o hře, které měla podle původního plánu vývojářů vyjít už v minulém roce, je však stále poskrovnu a nervozita fanoušků tak stoupá. Twitterový uživatel známý jako The Snitch ale naznačuje, že už se brzy dozvíme oficiální datum vydání Ragnaroku. Nejspíše se tak stane na příštím State of Play.

The Snitch, jehož předpovědi dosud byly spolehlivé, novou informaci vypustil na veřejnost poněkud kryptickou cestou. Nasdílel GIF s hlavním hrdinou série, Kratosem, kterak pokyvuje hlavou, zatímco se v dolní části obrázku objevuje číslo 11110. To je reprezentací čísla 30 v binárním kódu a podle serveru Gamerant se tak jedné o pravděpodobný odkaz k 30. červnu, možnému datu konání dalšího State of Play.

O několik hodin později The Snitch na svůj vzkaz v tweetu navázal dalším jinotajným GIFem. Ten tentokrát zachycuje slavný moment, v němž britský politik John Bercow křikem „Order!“ vyzýval ke klidu v jednací síni dolní komory parlamentu. Anglické slovo „order“ však zároveň označuje i objednávku, takže je možné, že nové Kratosovo dobrodružství se dočká i spuštění předobjednávek.

Podle nejrozšířenějších teorií fanoušků by God of War: Ragnarok mohl vyjít v letošním listopadu. Zároveň však sílí obavy, aby hra nebyla odložena až na rok následující.

Zdroj: gamerant.com

Miroslav Libicher

S videohrami má zkušenosti už více než čtvrt století. Začínal u klasik pro DOS a arkádových automatů na poutích. Ačkoli se dlouho vyhýbal konzolím, preferuje spíše akčnější druhy her a příliš si nerozumí s multiplayerovými a kompetitivními tituly. Zajímá ho herní historie v různých světových regionech. Na hry přitom nahlíží především jako na kulturní artefakty, jejichž hlavním cílem je poskytovat hráčům nové zkušenosti a vyvolávat emoce.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.