Counter Strike 2 náhled

KennyS z týmu G2 se přesouvá na lavičku

5. 3. 2021
Zdroj náhledu: Valve

Jistě většina z vás zná hvězdného hráče „kennyS“, který od roku 2013 do roku 2017 podával neskutečné výkony s mocnou zbraní AWP. Dvakrát byl zvolen šestým nejlepším hráčem světa a získal několik trofejí.

Francouzský ostrostřelec Kenny „kennyS“ Schrub je v týmu G2 již od roku 2017. Nicméně poslední dobou se mu přestalo dařit, a tak byl přesunut na lavičku. Nahradil ho Audric „JaCkz“ Jug. 

Toto rozhodnutí nejspíše padlo kvůli nepovedeným posledním měsícům. V létě 2020 tým G2 patřil k pěti nejlepším týmům světa, v posledních turnajích si ale tým nevedl moc dobře. Na posledním turnaji IEM Katowice 2021 skončili na 7.-8. pozici.

Jeden z nejznámějších hráčů světa opouští aktivní sestavu po čtyřech letech. KennyS stál u vzniku G2. Co teď s hvězdným hráčem bude, není jisté. Je možné, že jej časem uvidíme v jiném dresu. Tým G2 teď chystá nějaké změny, a hráči budou měnit svoje pozice ve hře. Například Nikola „NiKo“ Kováč převezme hlavní roli odstřelovače.

Tým G2 v nové sestavě můžeme poprvé vidět 13. března, kde bude hrát proti týmu NiP. Jsem zvědavá, jak se bude nově složenému týmu dařit a zda se jim podaří se vrátit zpět do nejlepších týmů světa. Momentálně se nachází na desáté pozici.

Aktuální sestava G2:

  • Francois „AmaNEk“ Delaunay
  • Nemanja „nexa“ Isakovic
  • Nemanja „huNter-“ Kovač
  • Nikola „NiKo“ Kovač
  • Audric „JaCkz“ Jug
  • Damien „maLeK“ Marcel (trenér)
  • Kenny „kennyS“ Schrub (na lavičce)

Zdroj: HLTV

Adéla Pfefrová

Od útlého dětství sledovala staršího bratra, jak hraje hry. A nakonec se to i pro ni stalo její vášní. V současné době téměř každý den ztrácí své nervy u hry Counter-Strike: Global Offensive, kterou hraje dlouhých 5 let. Její slabostí jsou rozhodně survival hry, jako například The Long Dark nebo The Forest. Svojí povahou je extrovert, když zrovna nesedí u her nebo seriálů, ráda poznává nové lidi a věnuje všechen svůj volný čas svým přátelům a rodině.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.