Co může naznačovat tajemný odpočet Capcomu

Sdílet
Sdílet
Sdílet
Zdroj: Capcom
Zřejmě už někteří z vás zaznamenali, že se na webových stránkách společnosti Capcom objevil tajemný odpočet. Přesný čas ukončení časovače by měl být začátkem následujícího týdne, přesněji 20. února ve 22:00 PST nebo 21. února v 1:00 EST/6:00 GMT, což je u nás 22. února v sedm hodin ráno. Dobrou zprávou je, že nemusíme zase tak dlouho čekat na to, co si pro nás Capcom chystá. Tou špatnou zprávou je, že nám k tomu nebyly poskytnuty žádné nápovědy, a tak se strhla lavina všemožných spekulací a odhadů, co bude výsledkem odpočtu. Všímaví fanoušci však zřejmě našli pár možných indicií, které dle barevného schématu, ostrého fontu písma a zasněžené země ve spodní části stránky naznačují, že by se mohlo jednat o slibovaná DLC k Resident Evil Village.

Je tu ovšem ještě jedna pravděpodobná možnost. V den, kdy odpočet končí, se má konat turnaj Street Fighter V Pro Tour 2022… že by se jednalo o oznámení Street Fighter 6 nebo něčeho tomu podobného? Možností je hned několik, a kromě Resident Evil Village či Street Fighter 6 to skutečně může znamenat odhalení něčeho zcela jiného. Díky leakům víme, že Capcom plánuje Resident Evil 4 Remake, Dragon’s Dogma 2, Monster Hunter 6 a další hry. Budeme si muset jednoduše počkat, jestli nám během těch pár dnů Capcom ještě trošičku napoví.

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Twitteru
Sdílet na LinkedIn