Steam Summer Sale je za rohem!

Sdílet
Sdílet
Sdílet
Zdroj: Valve

Letní a na některých místech tropické teploty už jsou zde. Když opustíte bydliště, bude vám horko, když se rozhodnete zůstat doma, bude horko vaší peněžence. Důvod je prostý: datum zahájení letního výprodeje na platformě Steam je již znám.

Tradiční letní osvěžení na platformě Steam

Při všem tom vzrušení během Steam Next Fest je velmi snadné zapomenout na jednu z velkých událostí, na které spousta hráčů toužebně čeká skoro stejně jako na Vánoce. Většina uživatelů Steamu má ve svém seznamu přání nějakou tu hru, kterou si chtějí zahrát, ale nechtějí nebo nemohou si ji pořídit za plnou cenu.

Díky úniku informací od společnosti Valve víme, že datum zahájení letního výprodeje služby Steam je blíž, než si myslíte. Jak už to bývá, podrobnosti o dalším velkém výprodeji služby Steam unikly s předstihem a tentokrát to vypadá, že za to může přímo Valve. Otázkou samozřejmě je, zda se nejedná o taktiku.

Níže uvedené video bylo zveřejněno bez uvedení na oficiálním kanálu služby Steam, ale internet ho zřejmě vyhrabal. Video nejen potvrzuje, kdy letní výprodej na Steamu začne, ale také to, že bude obsahovat nějakou výpravu za RPG, a odhaluje spoustu nabízených her.

Jaké je datum zahájení letního výprodeje služby Steam?

Letní výprodej ve službě Steam bude zahájen 23. června v 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 BST a potrvá dva týdny, do 7. července ve stejnou dobu.

Zdroj: pcgamesn.com

Sdílet na Facebooku
Sdílet na Twitteru
Sdílet na LinkedIn