1428 Shadows over Silesia – obléhání

1428: Shadows over Silesia hlásí odklad

18. 8. 2022
Zdroj náhledu: KUBI Games

V posledních týdnech nejsou zprávy ohlašující odklady námi tolik očekávaných her žádným překvapením. Mezi těmi posledními odsunutými tituly je například Marvel's Midnight Suns či Hogwarts Legacy. Stejný osud postihl také českou hru 1428: Shadows over Silesia, která měla původně vyjít 6. září, ale datum vydání se naštěstí odsunulo o pouhý měsíc, tedy na 4. října 2022. Autor hry se díky úspěšné crowdfundingové kampani mohl takříkajíc lehce rozšoupnout a přidat několik nových nápadů. Mezi nimi je například minihra s kostkami, přístupnost pro nevidomé a především příprava fyzické edice. Kvůli těmto novinkám autor nechce nic uspěchat, a i když by údajně původní datum v září stihl, jistě by se hře nevyhnula hromada chyb a nedodělků. Pospíchej pomalu, to je nynější motto studia KUBI Games.

Naštěstí se jedná pouze o drobné zpoždění, které bylo maličkato vykompenzováno ukázkou nových screenů (k vidění zde). Držíme palce, ať se autorovi podaří vše dotáhnout do co možná nejlepšího stavu, se kterým bude spokojený nejen on sám, ale i natěšení hráči. Naše první dojmy ze hry 1428: Shadows over Silesia si můžete přečíst zde.

Nikola Erlebachová

Indie a RPG hry jsou její slabostí a rozhodně se tím netají. Jako prcek nakoukla do pootevřených dveří herního světa díky Mariovi na starých žlutých kazetách. Dovnitř ji úplně vtáhla až její druhá polovička a od té doby si svět bez her neumí představit. Umělecká duše, která nevyhledává jen nejnovější kousky, ale občas sáhne také pro starší tituly, nejlépe s pořádným metalovým soundtrackem.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.