Star Wars – logo

Unikl seznam her pro PS Plus leden 2023

25. 12. 2022
Zdroj náhledu: igdb.com

Ačkoliv oficiální odhalení nových her pro předplatné PS Plus Essential má přijít až ve středu, společnosti Sony se opět nepodařilo seznam udržet v tajnosti a jeho obsah se objevil na internetu. Únik znovu proběhl prostřednictvím serveru Dealabs. Na jaké zajímavé tituly se můžeme těšit?

Fallout 76 - náhled

Zdroj: Bethesda Game Studios Prvním titulem by měl být Star Wars Jedi: Fallen Order od Respawn Entertainment, který vyšel 11. listopadu roku 2019. Přidání této hry ze světa Star Wars by bylo logické, jelikož již v březnu příštího roku vyjde pokračování s názvem Star Wars Jedi: Survivor.

Jako druhý kousek se očekává Fallout 76, který je v předplatném již dostupný, ovšem jen u dražšího PS Plus Extra. Nedávno dosáhl Fallout 76 historického milníku v počtu celkových hráčů, rozšíření mezi další skupinu hráčů by tedy rovněž mělo smysl.

Jako poslední by měl přijít Axiom Verge 2. Jak se vám tyto hry zamlouvají? Uvítali byste je v základním tarifu PS Plus Essential?

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.