Uncharted Legacy of Thieves Collection - Cover

Kolekce Uncharted: Legacy of Thieves pro PC možná vyjde v červnu

28. 4. 2022
Zdroj náhledu: Naughty Dog

O odhalení možného data vydání kolekce Uncharted: Legacy of Thieves pro počítače se postarala sama společnost Epic Games, která na svém blogu, zřejmě omylem, informaci vypustila. Později byl příspěvek upraven a konkrétní datum nahradil text „Coming Soon“.

Uniklý termín odkazoval na 20. červen, kdy by kolekce Uncharted: Legacy of Thieves měla na PC vyjít. Samozřejmě musíme tuto informací brát s velkou rezervou, jelikož datum vydání nebylo samotnou společností Playstation oficiálně potvrzeno. Že by alespoň měsíc červen mohl být tím správným termínem, potvrdilo dříve i Steam API, které na svém seznamu uvádělo 15. červen. Uvidíme tedy, zda je některá informace správná. Pokud by tomu tak bylo, počítejme, že se oficiálního oznámení dočkáme již v nejbližších týdnech, ale možná i dnech.

Kolekce zahrnuje Uncharted 4: Thief's End a Uncharted: Lost Legacy. Na Playstation 5 tato kolekce vyšla začátkem roku, konkrétně 28. ledna.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.