ZOM 100

Netflix oznámil adaptaci ZOM 100: Bucket List of Dead Zombie Apocalypse

12. 6. 2022
Zdroj náhledu: Viz.com

Jsou mangy, které vám utkví v paměti. Jednou z nich je ZOM 100: Bucket List of Dead Zombie Apocalypse, již nyní Netflix přivede na svou platformu. Oznámil to během akce Geeked Week. Autorem předlohy je Haro Aso a ilustrátorem Kotaro Takata. Hlavní roli ztvární herec Eiji Akaso, který tak bude hrát hrdinu Akiru Tenda.

Příběh je o 24letém chlapíkovi jménem Akira Tendo. Ten je vyhořelý po třech letech práce v korporátu a nyní už jenom kouká na zombie filmy. Je tak zničený, že nedokáže ani sebrat odvahu, aby vyznal své city kolegyni z práce Ohtori. Jednoho dne ale narazí na svého pronajímatele, jak jí dalšího nájemníka. Celé město je zamořeno zombíky a Akira se najednou cítí naživu více než kdy jindy.

Patrik Klicman

Milovník her s pořádným příběhem už od prvního releasu Age of Mythology, ke kterému se dostal náhodou jako malý devítiletý kluk. Nyní je to spíš herní konzerva, která má dilema u každé nové hry, jestli ji vůbec má spustit. Jinak se jedná o vášnivého čtenáře knih a komiksů, hráče Dračího doupěte, duševního sběratele herních figurek a milovníka grilování.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.