The Day Before náhled

The Day Before se nejdříve hráčům představí v betě

21. 4. 2023
Zdroj náhledu: FNTASTIC

O The Day Before jsme vás již několikrát informovali. Jedná se o titul, který je doprovázen mírnou kontroverzí. Hra byla již několikrát odložena nebo se například vedl spor o ochrannou známku na její název. Třešničkou na dortu bylo stažení titulu ze Steamu, díky čemuž hráči začali spekulovat o reálnosti této hry – k tomu se nakonec i samotné vývojářské studio Fntastic muselo vyjádřit a uklidit herní komunitu, že titul je doopravdy ve vývoji.

Poslední odložení hry The Day Before přišlo v lednu tohoto roku a datum vydání bylo stanoveno na 10. listopadu 2023. Nyní studio oznámilo na svém Discordu, že se hráči ještě před samotným vydáním dočkají i bety a očekáváná zombie survivalovka by se také měla co nejdříve vrátit na Steam. „Jakmile se přiblížíme k datu vydání, budeme provádět beta testování hry. Hráči tak budou mít možnost vyzkoušet si hru ještě před jejím oficiálním vydáním a poskytnou nám cennou zpětnou vazbu, kterou můžeme použít ke zlepšení konečného produktu.“ Takhle zní slova admina oficiálního Discordu The Day Before. Dále pokračoval: „Další detaily o beta testu vám poskytneme, jakmile se budeme více blížit k datumu vydání.“ Samozřejmě také poděkoval hráčům za jejich trpělivost a dlouhotrvající podporu.

Adéla Pfefrová

Od útlého dětství sledovala staršího bratra, jak hraje hry. A nakonec se to i pro ni stalo její vášní. V současné době téměř každý den ztrácí své nervy u hry Counter-Strike: Global Offensive, kterou hraje dlouhých 5 let. Její slabostí jsou rozhodně survival hry, jako například The Long Dark nebo The Forest. Svojí povahou je extrovert, když zrovna nesedí u her nebo seriálů, ráda poznává nové lidi a věnuje všechen svůj volný čas svým přátelům a rodině.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.