Sacred Fire – úvodka

Sacred Fire představuje nový trailer a chystané demo

9. 6. 2021
Zdroj náhledu: Poetic Studio

Slovenské nezávislé herní studio Poetic, jehož zakladatelem je Andrej Vojtas, včera do světa vypustilo nový trailer k jimi připravované hře Sacred Fire. Zároveň se s vydáním traileru studio netajilo také vydáním dema na platformě Steam během akce Steam Next Fest, která začíná už 16. června. Hru si tak budete moct vyzkoušet a pokud vás zaujme, na podzim tohoto roku by měl být zpřístupněn Early access. Samotné vydání titulu se plánuje na budoucí rok společně se slovenskou lokalizací.

Studio sdružuje herní nadšence a talentované vývojáře z celého světa a vydává se cestou experimentů a inovací. Právě Sacred Fire je výsledkem jejich snahy o vytvoření silného herního zážitku, ve kterém emoce vašich postav budou ovlivňovat výsledky vašeho snažení, řešení konfliktů i taktik. Celková úspěšnost vašich činů tak bude velmi záležet na emocích herních hrdinů.

Zdroj: Poetic Studio

Autoři titul prezentují jako psychologické RPG založené na vašich rozhodnutí, ve kterém se vžijete do vámi vytvořeného hrdiny utíkajícího z Říma. Připravte se na důležité volby, ovládnutí svých emocí, diplomacii, taktizování, vytváření spojenectví a mnoho dalšího. Bude záležet jen na vás, jak příběh přeživšího na útěku dopadne. Vzejdete nakonec jako vítěz, poražený, vyhnanec či hrdina?

Sacred Fire budou tvořit celkem tři kapitoly a během demoverze budete moct prozkoumat první z nich z různých úhlů pohledu. Záležet poté bude na odezvě/připomínkách hráčů a komunity, podle kterých se budou postupně doplňovat zbylé kapitoly. Na scénáři spolupracovala i spisovatelka Jennie Kong a i taková volba, zda budete hrát za muže či ženu, lehce pozmění průběh hry. V rolích příběhově důležitých NPC se mají objevit herci jako Ben Britton, Doug Cockle a Michelle Gonzo.

Nikola Erlebachová

Indie a RPG hry jsou její slabostí a rozhodně se tím netají. Jako prcek nakoukla do pootevřených dveří herního světa díky Mariovi na starých žlutých kazetách. Dovnitř ji úplně vtáhla až její druhá polovička a od té doby si svět bez her neumí představit. Umělecká duše, která nevyhledává jen nejnovější kousky, ale občas sáhne také pro starší tituly, nejlépe s pořádným metalovým soundtrackem.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.