Leshy – zachraň les před chatmtivou korporací

Leshy jako ochránce lesa před chamtivou korporací

10. 9. 2021
Zdroj náhledu: Glivi Games S.A.

Píše se rok 2040 a technologický pokrok lidstva značně postoupil Lidé ovšem stále více a více začali vysávat zem nerostných surovin a dalších darů matky přírody, aniž by hleděli na následky. Chamtivá korporátní společnost si najala žoldáky k ochraně dělníků při plošném kácení dosud poklidného slovanského lesa. Jak už je vám asi jasné, bude právě na vás, abyste své území ochránili jako jeho nejsilnější jedinec a pán – Leshy. 

Polské studio Glivi Games plánuje tento singleplayerový titul vydat až v roce 2023, ale už nyní nám poskytli první trailer. Velmi vítané je určitě zasazení do námi blízkých krajin. Leshy nebude jedinou mytologickou postavou, na kterou máte narazit. V pozadí lítých bojů o zachování kousku přírody vás bude čekat také zajímavý příběh a rozsáhlý herní svět plný tajemství.

Zdroj: Glivi Games S.A.

Svou postavu budete moct v mnoha směrech vylepšit a naučit ji nové schopnosti pasující k vaší celkové taktice. Bude jen na vás, jestli k porážce nepřátel použijete okolní prostředí, najdete slabá místa a využijete je proti nim samotným, nebo se naopak změníte v jedno z mnoha zvířat a rozcupujete je hrubou silou. 

Leshy je jediný, kdo dokáže nevítané vetřelce vyhnat ze svého území a zachránit tak celý les. Bližší informace zatím nejsou známé, ale do vydání titulu je ještě spousta času na to, nám je postupně odtajnit.

Nikola Erlebachová

Indie a RPG hry jsou její slabostí a rozhodně se tím netají. Jako prcek nakoukla do pootevřených dveří herního světa díky Mariovi na starých žlutých kazetách. Dovnitř ji úplně vtáhla až její druhá polovička a od té doby si svět bez her neumí představit. Umělecká duše, která nevyhledává jen nejnovější kousky, ale občas sáhne také pro starší tituly, nejlépe s pořádným metalovým soundtrackem.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.