ETS2 - dominanta města Videň

Hlavní město Rakouska vypadá v předělávce pro ETS2 opravdu nádherně

20. 2. 2022
Zdroj náhledu: SCS Software

Nejenom Alpy budou hlavním tahákem přepracovaného Rakouska pro českou hru Euro Truck Simulator 2 (ETS2). Grafické orgie pravděpodobně zažijeme i při cestách do hlavního města Vídně. Bude snad nové Rakousko dosud nejkrásnějším a nejpropracovanějším státem ve hře?

Zdroj: SCS Software

Ve Vídni zažijeme opravdu velká dobrodružství a při cestách s našimi tahači navštívíme několik zajímavých míst, včetně barokního zámku Schönbrunn ze 17. století. Dále zde najdeme zcela novou průmyslovou oblast, umístěnou jižně od Vídně, poblíž dálnice A2. K prozkoumání toho bude opravdu hodně, čehož jsou důkazem i nové obrázky. No, posuďte sami.

Pro více informací navštivte oficiální stránky studia.

Zdroj: SCS Software

Zkrátka nezůstal ani americký kolega

Aby toho pro fanoušky nebylo málo, podělili se vývojáři z SCS Software i o nové obrázky z předělávky další části Kalifornie pro American Truck Simulator (ATS). Nový příspěvek konkrétně přibližuje upravené město Truckee. Také zde nová aktualizace přinese několik novinek, které zahrnují např. průsmyk Donner s klikatými silnicemi, malebnými výhledy a spoustou přírodních krás.

Zdroj: SCS Software

Truckee navíc nabídne zcela exkluzivní zemědělskou kontrolní stanici, která se svým vzhledem bude lišit od ostatních, jež do ATS přibyly v první fázi. Nové informace jsou rovněž doprovázeny několika obrázky.

Zdroj: SCS Software

Více obrazků naleznete na oficiálních stránkách studia.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.