Bloodstained Ritual of the Night – úvodka

Aurora z Child of Light zavítá do Bloodstained

31. 3. 2022
Zdroj náhledu: ArtPlay

Minulý rok proběhlo ze strany vývojářů akční Metroidvanie Bloodstained: Ritual of the Night lehké popichování fanoušků, že se chystá bezplatné rozšíření obsahu, které by zahrnovalo zcela novou postavu… ne ovšem ze světa Bloodstained. DLC vychází právě dnes a nabídne crossover s půvabnou tahovkou z roku 2014, Child of Light. Do drsného světa zavítá princezna Aurora po boku svého věrného společníka jménem Igniculus.

Zdroj: ArtPlay

Toto rozšíření do hry přináší pouze novou postavu. Chcete-li za Auroru hrát, jednoduše si ji zvolíte skrze herní slot při spuštění nové hry. Bojové schopnosti se budou odvíjet od hry Child of Light, takže Aurora bude vybavena nejen svým mečem, ale také silným kouzlem světelného paprsku a jinými dovednostmi. DLC je dostupné na všech platformách kromě Nintenda Switch, na němž si budeme muset ještě nějakou chvíli počkat.Bloodstained: Ritual of the Night je titul, na který by se každý fanoušek série Castlevania měl určitě podívat. Ohlášeno je již také pokračování Bloodstained 2, ale k němu zatím nemáme žádné podrobnější informace.

Nikola Erlebachová

Indie a RPG hry jsou její slabostí a rozhodně se tím netají. Jako prcek nakoukla do pootevřených dveří herního světa díky Mariovi na starých žlutých kazetách. Dovnitř ji úplně vtáhla až její druhá polovička a od té doby si svět bez her neumí představit. Umělecká duše, která nevyhledává jen nejnovější kousky, ale občas sáhne také pro starší tituly, nejlépe s pořádným metalovým soundtrackem.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.