Afterglitch – kde je realita

Známe datum vydání české hry Afterglitch

5. 8. 2022
Zdroj náhledu: Vladimir Kudelka

Český vývojář Vladimír Kudělka se se svým nejnovějším projektem blíží do finále. Hra Afterglitch měla původně vyjít už v prosinci minulého roku, ale nakonec byla odsunuta. Nyní konečně známe druhý termín, který snad bude tím finálním. Hledání mimozemské civilizace započne 9. prosince 2022 na PC a Xbox One. Vladimír Kudělka se jako jediný vývojář přes šest let neodtrhl od tohoto ambiciózního projektu, který snad bude slavit stejné, nebo alespoň podobné úspěchy jako titul Rememoried, za který v roce 2015 obdržel ocenění Česká hra roku v kategorii Umělecký přínos české herní tvorbě.

Jako neznámý astronaut se v až surrealisticky vyhlížejícím vesmíru pokusíte zapátrat po mimozemské civilizaci. Přitom budete zpochybňovat svou vlastní existenci a zřejmě hledat smysl života. Afterglitch zaujme už jen svým vizuálním zpracováním, které nabídne hromadu optických iluzí a paralelní světy bez jakýchkoliv bariér a zábran autorově představivosti.

Nikola Erlebachová

Indie a RPG hry jsou její slabostí a rozhodně se tím netají. Jako prcek nakoukla do pootevřených dveří herního světa díky Mariovi na starých žlutých kazetách. Dovnitř ji úplně vtáhla až její druhá polovička a od té doby si svět bez her neumí představit. Umělecká duše, která nevyhledává jen nejnovější kousky, ale občas sáhne také pro starší tituly, nejlépe s pořádným metalovým soundtrackem.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.