Far Cry 5 si můžete přes víkend zahrát zcela zdarma

Share on facebook
Sdilet
Share on twitter
Sdílet
Share on linkedin
Sdílet
Zdroj: Ubisoft
Volný víkend taktéž doprovází výrázná sleva, za kterou budete moci Far Cry 5 zakoupit.
Pokud z nějakého důvodu nad koupí stále váháte, můžete si pátý díl vyzkoušet zcela zdarma od 5. do 9. srpna 2021. Volný víkend bude v případě PC verze probíhat prostřednictvím platformy Ubisoft Connect a Epic Games Store. V obchodě Ubisoft Connect volný víkend začíná 5. srpna v 6:00 PDT / 9:00 EDT / 14:00 BST, což v našem případě znamená přibližně v 15:00, zatímco Epic Games Store svůj start naplánoval o něco později, konkrétně v 10 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST, pro nás tedy v 19:00. Volný víkend bude mimo jiné probíhat i na Playstation 4 a 5, Xbox One / Series X a S již v 9:01 našeho času a Google Stadia začne Far Cry 5 nabízet v 19:00 našeho času.
Volný víkend navíc doprovází i sleva až 85%, takže pokud stále váháte nad koupí, tato sleva může vaše rozhodování značně ulehčit. Na závěr připomínáme i datum vydání chystaného Far Cry 6, které je naplánováno na 7. října 2021.
Share on facebook
Sdilet na Facebooku
Share on twitter
Sdílet na Twitteru
Share on linkedin
Sdílet na LinkedIn