Horizon Forbidden West 27. května na State of Play

Share on facebook
Sdilet
Share on twitter
Sdílet
Share on linkedin
Sdílet
Zdroj: PlayStation

Je to už delší doba, co nám během showcase pro PlayStation 5 ukázali letmý pohled na nové pokračování Horizon Forbidden West. Nyní 27. května nám v rámci State of Play představí exkluzivní 20 minutové segmenty a 14 minutové akční pasáže s oblíbenou hrdinkou Aloy.

Zdroj: PlayStation

Game Director Mathijs de Jonge řekl: „Toto odhalení bylo skutečným týmovým úsilím a my jsme velmi rádi, že vám můžeme ukázat, co máme nachystané. Ať už jste s námi a Aloy od Horizon Zero Dawn nebo teprve začínáte poznávat tento neuvěřitelný svět, chceme s vámi sdílet tento obrovský milník a nemůžeme se dočkat, až uvidíme vaše okamžité reakce.“

State of Play můžete sledovat na Twitchi nebo YouTube v 9:00 PDT / 5PM BST / 6PM CEST pro speciální Pre-Show State of Play a ve 14:00 PDT / 10PM BST / 11PM CEST pro odhalení hry Horizon Forbidden West.

Share on facebook
Sdilet na Facebooku
Share on twitter
Sdílet na Twitteru
Share on linkedin
Sdílet na LinkedIn