Zimní výprodej na Steamu 2021 začíná dnes

Share on facebook
Sdílet
Share on twitter
Sdílet
Share on linkedin
Sdílet
Zdroj: reddit.com
Steam je známý svými výprodeji, zejména každoročním zimním výprodejem, který je jedním z největších výprodejů roku. Dobrou zprávou pro všechny hráče je, že zimní výprodej na Steamu je konečně tady. Pokud jste při předchozím výprodeji na Steamu propásli nějaké nabídky, není se čeho bát, protože zimní výprodej na Steamu bude probíhat od 22. prosince v 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 GMT až do 5. ledna 2022.
Slevy budou uplatněny na stovky nebo tisíce her, obsah DLC a na spoustu nejlepších her roku 2021. Pokud jste letos nedokončili vánoční nákupy, zimní výprodej na Steamu jistě zaplní pár mezer pod virtuálními stromečky vašich přátel.
slevy
Zdroj: stahnu.cz
Je také důležité poznamenat, že Valve před chvílí upustilo od svých průběžných slev, takže cena, kterou právě vidíte, je nejlepší cenou, kterou dostanete během celého výprodeje. Další výprodej na Steamu bude za chvíli pryč, takže si nezapomeňte stáhnout ty hry, které trpělivě čekaly ve vašem seznamu přání, a připravte se na svátky.
Zimní výprodej na Steamu 2021 začíná už dnes.
Zdroj: gamespot.com
Share on facebook
Sdílet na Facebooku
Share on twitter
Sdílet na Twitteru
Share on linkedin
Sdílet na LinkedIn