Shadows of Rose – Logiáš

Shadows of Rose ukončuje příběh Wintersových

21. 9. 2022
Zdroj náhledu: @RE_Games

DLC Resident Evil Village Shadows of Rose uzavře epizodu rodiny Wintersových v sérii. Příběh se odehrává šestnáct let po událostech Resident Evil Village, ve kterém Ethan Winters pátrá po své unesené dceři. V Shadows of the Rose je Ethan nahrazen svou dcerou, která pracuje s Chrisem Redfieldem jako teenager. DLC bylo odhaleno letos v červnu poté, co se mnoho fanoušků zajímalo, jakým směrem se bude příběh Resident Evilu ubírat.

Po odhalení se fanoušci dozvěděli podrobnosti o novém obsahu. Podle Capcomu nabídne Shadows of Rose větší výzvu, která bude mnohem obtížnější než původní Resident Evil Village. Spolu s odhalením rozšíření Shadows of Rose byla oznámena také zlatá edice hry Resident Evil Village, díky níž si hráči budou moci hru vyzkoušet z pohledu třetí osoby.

V rozhovoru pro IGN Japan Kento Kinoshita řekl, že Capcom vytvořil DLC, aby uzavřel ságu o rodině Wintersových. To znamená, že se v Resident Evil 9 objeví nové postavy nebo se vrátí někteří staří známí, jako třeba Jill Valentine, která ze série úplně zmizela. Kinoshita se ovšem odmítl vyjádřit k budoucím plánům, pouze uvedl, že nemůže nic prozradit. Shadows of Rose má být údajně dlouhý jen asi čtyři hodiny, což je dost času na to aby Capcom příběh Rose a Ethana Wintera uzavřel. Spekuluje se, že Ethan je na konci RE Village stále naživu, a v traileru na Shadows of Rose byl odhalen klon Rose, takže mnozí očekávají odpovědi na tyto záhady.

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.