ETS2 West Balkans - několik cest

West Balkans pro Euro Truck Simulator 2 bude obsahovat třicet hraničních přechodů

17. 1. 2023
Zdroj náhledu: SCS Software

Nadcházející rozšíření West Balkans pro Euro Truck Simulator 2 (ETS2) bude opravdu obrovské DLC, což dokazuje nejen osm států, které v rozšíření uvidíme, ale i třicet hraničních přechodů, jimiž se vývojáři z SCS Software v posledních dnech pochlubili.

Zdroj: SCS Software

Vývojáři se ve dvou příspěvcích na svých stránkách podělili o některé detaily ohledně hraničních přechodů. Těšit se můžeme jak na malé hraniční přechody, tak i ty velké, jakým je například Horgos & Röszke. Každý přechod bude svým způsobem jedinečný a dokáže nabídnout odlišné scenérie. Například hraniční přechod mezi Srbskem a Bosnou a Hercegovinou bude rozdělen mostem přes řeku. Aby vývojáři dosáhli co největší autentičnosti se skutečnými hraničními přechody na Balkánu, museli vytvořit přes 130 nových textur a modelů, jež zahrnují hlídkující postavy či typické modely vozidel pro každý stát.

Jak už bylo řečeno, West Balkans bude obsahovat celkem třicet hraničních přechodů, přičemž deset z nich bude umístěno do starých map, a to konkrétně do Maďarska, Bulharska, Rumunska, Rakouska a Itálie. Více informací naleznete na oficiálních stránkách studia.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.