Sonic tenisky Fila – úvodka

Sonic tenisky zaznamenávají obrovskou poptávku

6. 4. 2022
Zdroj náhledu: Fila

Druhé filmové pokračování úspěšného snímku Sonic the Hedgehog z roku 2020 má za sebou předpremiéru a do kin v Česku oficiálně vstupuje tento pátek 8. dubna. Recenze se však už nyní chvástají naprosto skvělými výsledky a označují Sonic the Hedgehog 2 za jednu z nejlepších herních filmových adaptací posledních let. Paramount Pictures udělal krok vpřed a na oslavu vydání tohoto snímku se vytasil se Sonic teniskami.

Boty vznikly ve spolupráci se zajetou sportovní značkou Fila. Ze základu běžeckých bot jménem Ray Tracer Evo byl vytvořen pár obuvi, který je podobný těm Sonicovým. Jasná červená barva s bílou podrážkou a proužkem přes nárt stejné barvy jsou typické znaky obutí modrého rychlíka.

Zdroj: Fila

S tímto oznámením se spustila vlna obrovského zájmu. Společnost Fila na svém twitteru přiložila odkaz, pod kterým bude možné boty zakoupit. Po necelých dvaceti čtyřech hodinách se však ozvalo několik kupujících a dotazovali se na problémy se stránkami – dlouhé načítání, error či nápis „stránka nenalezena“. Zřejmě se stala chyba v samotném systému, ale daleko pravděpodobnější je, že při tak vysoké poptávce jednoduše došlo k přetížení serverů. Pokud se na odkaz podíváte nyní, odkáže vás pouze na oficiální stránky Fily a žádné Sonic tenisky nejsou nikde k nalezení, což naznačuje, že se buďto vyprodaly, nebo byly prozatím staženy z prodeje, než se problém vyřeší. Přesto pouze informačně přidáváme cenu – 110 $ (cca 2 500 korun).

Zdroj: hitc.com

Tagy:

Nikola Erlebachová

Indie a RPG hry jsou její slabostí a rozhodně se tím netají. Jako prcek nakoukla do pootevřených dveří herního světa díky Mariovi na starých žlutých kazetách. Dovnitř ji úplně vtáhla až její druhá polovička a od té doby si svět bez her neumí představit. Umělecká duše, která nevyhledává jen nejnovější kousky, ale občas sáhne také pro starší tituly, nejlépe s pořádným metalovým soundtrackem.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.