Filmy a seriály

Invincible

Věděli jste, že byl Invincible znásilněn?

Pokud nemáte rádi spoilery na možnou další sérii, přestaňte prosím číst. Jestli máte zájem obohatit se o další informace, pokračujte. Tak jednoduché to je. Seriál Invincible, zhlédnutelný na Amazon Prime, už sice skončil a další série byla oznámena, ale i zde jsme se dočkali menších dějových úprav oproti komiksové předloze.

13. 7. 2024
house-of-the-dragon-s2-cover

Druhá série Rodu draka je tady!

Byly to dlouhodlouhé dva roky, ale konečně jsme se vrátili zpátky do Západozemí. Rod draka, prequel slavně neslavné Hry o trůny, zachycující konec zlaté éry rodu Targaryenů, otevřel druhou sérii kombinací krve a nostalgie.

18. 6. 2024
Angry Birds VR červený ptáček

The Angry Birds Movie 3 je v přípravě

Produkce druhého pokračování známého animovaného filmu Angry Birds právě začala. Potvrdil to sám prezident společnosti Sega Shuji Utsumi. Minulý rok Sega za 775 milionů dolarů koupila společnost Rovio, která stojí za herní předlohou Angry Birds, a tak se stala součástí produkce nadcházejícího filmu The Angry Birds Movie 3.  Moc konkrétních informací jsme se bohužel nedozvěděli, […]

7. 6. 2024
Nier Automata - druhá série

Anime Nier:Automata se brzy vrací na scénu

Seriálová adaptace veleúspěšné hry z portfolia vydavatele Square Enix si toho minulý rok hodně zažila. Anime Nier:Automata Ver 1.1a se v té době potýkalo s produkčními problémy. Zatímco první tři epizody vyšly dle plánu, na čtvrtý díl si fanoušci počkali takřka o měsíc déle.

Spider-Man Noir

Nicolas Cage bude i hraný Spider-Man Noir

To, že Amazon (ano, Amazon) plánuje temnou sérii se Spider-Manem, je už skoro rok známý fakt. Nyní konečně víme, kam se projekt posunul. Černobílý Spider-Man Noir vznikne a Nicolas Cage, který této postavě už propůjčil hlas ve snímku Paralelní světy, si svou roli zopakuje nejen jako dabér, ale v kompletní herecké roli!

17. 5. 2024
Tomb Raider náhled

Herní série Tomb Raider dostane seriálovou adaptaci

Již před rokem herním světem proletěly zvěsti o seriálové adaptaci herní série Tomb Raider. Žádného oficiálního oznámení jsme se však nedočkali, tedy až doposud. Ano, čtete správně, Amazon oficiálně oznámil, že se můžeme těšit na hranou seriálovou adaptaci této velmi oceňované herní série.

15. 5. 2024

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.