Filmy a seriály

Sonic Superstars - cover

Keanu Reeves bude Sonicem!

Musím se rovnou přiznat, že napůl lžu. Keanu Reeves oficiálně bude dabovat Shadow Sonica, tedy jednoho z největších Sonicových nepřátel. Nicméně pojďme krok za krokem. První dva díly filmového Sonica jste už všichni určitě viděli.

16. 4. 2024
DREDGE - pod hladinou

Filmovou adaptaci hlásí i hororovka DREDGE

Jedna ze zapamatovatelných her minulého roku s atmosférou tak hustou, že by se dala krájet, je bezesporu rybářské dobrodružství inspirované temným světem H. P. Lovecrafta. Nezávislý projekt DREDGE z dílny novozélandského studia Black Salt Games a vydavatele Team17 má pro svou širokou fanouškovskou základnu skvělou zprávu.

Ark Survival náhled

Animovaná série hry Ark se promítne do hry

Prvních šest epizod seriálu Ark: The Animated Series, který si zákládá na populární videohře Ark: Survival Evolved, už přišly na Paramount+ s příslibem dalších sedmi epizod, jejichž datum vydání zatím není známé.

25. 3. 2024
The Acolyte

The Acolyte představuje trailer plný rytířů Jedi

Seriál The Acolyte bude nový přírůstek do světa Star Wars a vyjde 4. června 2024 na Disney+. Tento termín potvrdila společnost Lucasfilm. Nový trailer potvrzuje, že nás čeká záhadný thriller s prvky Star Wars, který se odehrává v éře Vrcholné Republiky, několik staletí před událostmi filmové ságy Skywalkerů.

21. 3. 2024
Comic-Con Prague

Letošní Comic-Con Prague už klepe na dveře

První dubnový víkend tohoto roku se nezastavitelně blíží a s ním i termín konání největšího festivalu popkultury v České republice. Ať už máte v oblibě komiksy, hudbu, anime, filmy, videohry, knihy, deskovky, umění, sběratelství, mangu, seriály, cosplay, nebo dobré jídlo a 5. až 7. dubna 2024 si najdete čas, Comic-Con Prague vám otevírá dveře do světa nekonečných možností […]

Watch Dogs Legion hlavní

Watch Dogs dostane filmovou podobu

Prokletí filmových adaptací her bylo již před nějakou dobou prolomeno. Jak je známo, vyšlo již několik skvělých filmů a seriálů natočených podle herní předlohy, jako je například The Last of Us, Uncharted nebo Ježek Sonic.

11. 3. 2024
Creature Commandos

DC není mrtvé, Creature Commandos zahájí Gods and Monsters

Šéf DC Studios James Gunn přinesl aktualizaci ohledně prvního projektu DCU Chapter One: Gods and Monsters a ujistil všechny, že na něj nebylo zapomenuto. Ačkoliv Superman, dříve nazývaný Superman: Legacy, přichází jako první film DCU, skutečný první počin nového univerza bude animovaný televizní pořad Creature Commandos na platformě Max.

9. 3. 2024

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.