Hardware

PSVR 2 – brejle

PS VR2 se prý dočasně přestalo vyrábět

Ekonomický novinář Takashi Mochizuki, který se specializuje na asijské technologické firmy, uvedl v článku pro zpravodajství agentury Bloomberg poněkud neveselé informace. Podle jeho anonymních zdrojů společnost Sony pozastavuje výrobu headsetů PlayStation VR2, dokud se neprodají aktuálně naskladněné zásoby.

19. 3. 2024
GameScent – úvodka

Pociťte vůni videoher díky zařízení GameScent

Od automatů přes stolní počítače až k virtuální realitě. Vývoj videoher se každým dnem žene zběsile kupředu a stále více se daří probourávat čtvrtou stěnu. Hry zaměstnávají naše smysly, co se týče zraku, sluchu a částečně i hmatu skrze haptickou odezvu.

Fingerprint Smart Lock Touch 41 – logo

Welock Smart Lock Fingerprint – recenze

Určitě každý z nás zažil nepříjemné situace, které se občas naskytnou při snaze o rychlé odemknutí dveří od bytu. Mluvím o událostech, jež zahrnují svižné vytažení klíčů a odemknutí vstupních dveří, zvláště když máte vedle sebe polovičku, jež je při jisté chuti… mrk, mrk.

3. 2. 2024
IBM 7090

Historie a vývoj počítačů: Z tun do gramů

Dovedete si dnes představit život bez počítačů? Lidstvo se neustále snaží zpříjemnit si život a po celou historii uvádí do praxe stroje, jež by mu sloužily. Jedním z nejdůležitějších zařízení se díky penězům stala různá počítadla.

18. 1. 2024
Ayaneo Next Life - náhled

Konzole Steam Deck dostává konkurenci v podobě Ayaneo Next Life

Bylo prakticky jen otázkou času, než úspěch kapesní konzole Steam Deck od Valve budou chtít využít ve svůj prospěch i jiné společnosti. Jako první na trh přišel Asus se svým ROG Ally a před pár dny se také představil handheld od MSI, který na rozdíl od Steam Decku a ASUS ROG Ally využije chipset od […]

13. 1. 2024
RTX 4070 SUPER foto

RTX 4000 Super a Radeon RX 7600 XT

Každý počítačový hráč potřebuje výkonnou grafickou kartu; jenže kterou v dnešní mainstreamové nabídce pořídit? Vybírat musíte podle peněz i podle požadovaného výkonu. Možností nicméně teď budete mít více, protože jak firma NVIDIA, tak AMD mají v plánu nové modely.

10. 1. 2024
Niceboy – sluchátka a myš

Niceboy představuje nové herní vybavení

Společnost Niceboy uvádí na trh novou generaci herní myši ORYX M666 Daemon 2 s ultralehkým designem. Kromě toho rozšiřuje svou nabídku o dva nové modely herních sluchátek: ORYX X220 Iris a ORYX X330 Cubix.

3. 1. 2024
Samsung – Unpacked 2024

Společnost Samsung Electronics pořádá událost Unpacked

Pokud jste fanoušky elektroniky, především mobilních zařízení, a rádi zkoumáte nové vychytávky, jako umělou inteligenci, s níž firmy přicházejí, mám pro vás dobrý tip. Společnost Samsung, která je jedním ze světových gigantů v oblasti elektroniky, nedávno představila zajímavou nadcházející událost s názvem Unpacked.

3. 1. 2024

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.