Sběratelství

Like A Dragon – dvojka, kterou chcete doma

Like A Dragon aneb získejte vlastního Draka

Like A Dragon je naprosto úžasná série, která by si zasloužila místo ve vaší knihovně na Steamu. Autoři z Ryu Ga Gotoku Studia vytvořili nezapomenutelnou řadu, jež přinesla nejen fantastický příběh, ale rovněž postavy, které si zamilujete.

29. 3. 2024
HeistGeist – úvodka

HeistGeist vyjde v Xzone edici

Pokud hráči velice často a rádi za něco utrácí (vyjma her samotných), jsou to nejrůznější digitální doplňky a fyzické edice. Nezdobí-li vám doma polici alespoň jedna figurka, artbook či steelbook, měli byste to co nejdříve napravit.

South Park Snow Day! – Cartman opět na scéně

South Park: Snow Day dostává datum vydání

Za okny to sice na zimní radovánky prozatím moc nevypadá, zato v městečku South Park se schyluje k obrovské koulovačce. Jak víme, byl ohlášen vývoj hry South Park: Snow Day, za níž mají stát tvůrci populárního seriálu ve spolupráci se studiem Question a vydavatelem THQ Nordic.

22. 12. 2023
Counter-Strike 2 náhled

Skin z CS2 se prodal za více než 100 000 dolarů

CS2 vyšlo již před pár měsíci a nese si s sebou dost negativních ohlasů. Jednoduše řečeno nová FPS od Valve neměla úplně příjemný začátek. Proč tomu tak bylo a stále je? Valve se stejně jako Blizzard u Overwatch 2 rozhodl hráčům zamezit přístup k předchozímu dílu.

29. 11. 2023
Flip Knife Sapphire – úvodka

Flip Knife Sapphire – recenze

Společnost Fadee působí na našem videoherním trhu již několik let, o čemž svědčí i její velmi rozsáhlý sortiment. Nabízí produkty od energetických nápojů, různých svačinek a instantních nudlí až po oblečení a herní předměty, jako jsou podložky pod myš, hrnky, náramky, cosplay výbava, figurky a mnoho dalšího.

6. 11. 2023
Metal Gear Solid – Shadow Moses

Do prodeje míří kolínská Metal Gear Solid

Každý oslavuje vydání dlouho očekávané hry trochu jinak. Zatímco většina z nás radostně jásá a odsouvá osobní život na druhou kolej, včetně ignorace okolí a neodpovídání na zprávy ani hovory, japonská společnost Konami na to jde trochu jinak.

25. 10. 2023
Ciri – soška ve stylu bishoujo

Ciri už má také vlastní sošku ve stylu bishoujo

Začátkem letních prázdnin představil známý japonský výrobce sběratelských předmětů Kotobukiya nový přírůstek do neméně slavné série sošek bishoujo. Spolupráce se světem tolik populárního a fanoušky po celém světě oblíbeného Zaklínače začala ztvárněním Geralta z Rivie v podobě něžného pohlaví vrhajícího znamení Igni na své nepřátele.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.