Sběratelství

Like A Dragon – dvojka, kterou chcete doma

Like A Dragon aneb získejte vlastního Draka

Like A Dragon je naprosto úžasná série, která by si zasloužila místo ve vaší knihovně na Steamu. Autoři z Ryu Ga Gotoku Studia vytvořili nezapomenutelnou řadu, jež přinesla nejen fantastický příběh, ale rovněž postavy, které si zamilujete.

29. 3. 2024
HeistGeist – úvodka

HeistGeist vyjde v Xzone edici

Pokud hráči velice často a rádi za něco utrácí (vyjma her samotných), jsou to nejrůznější digitální doplňky a fyzické edice. Nezdobí-li vám doma polici alespoň jedna figurka, artbook či steelbook, měli byste to co nejdříve napravit.

South Park Snow Day! – Cartman opět na scéně

South Park: Snow Day dostává datum vydání

Za okny to sice na zimní radovánky prozatím moc nevypadá, zato v městečku South Park se schyluje k obrovské koulovačce. Jak víme, byl ohlášen vývoj hry South Park: Snow Day, za níž mají stát tvůrci populárního seriálu ve spolupráci se studiem Question a vydavatelem THQ Nordic.

22. 12. 2023
Counter-Strike 2 náhled

Skin z CS2 se prodal za více než 100 000 dolarů

CS2 vyšlo již před pár měsíci a nese si s sebou dost negativních ohlasů. Jednoduše řečeno nová FPS od Valve neměla úplně příjemný začátek. Proč tomu tak bylo a stále je? Valve se stejně jako Blizzard u Overwatch 2 rozhodl hráčům zamezit přístup k předchozímu dílu.

29. 11. 2023
Flip Knife Sapphire – úvodka

Flip Knife Sapphire – recenze

Společnost Fadee působí na našem videoherním trhu již několik let, o čemž svědčí i její velmi rozsáhlý sortiment. Nabízí produkty od energetických nápojů, různých svačinek a instantních nudlí až po oblečení a herní předměty, jako jsou podložky pod myš, hrnky, náramky, cosplay výbava, figurky a mnoho dalšího.

6. 11. 2023
Metal Gear Solid – Shadow Moses

Do prodeje míří kolínská Metal Gear Solid

Každý oslavuje vydání dlouho očekávané hry trochu jinak. Zatímco většina z nás radostně jásá a odsouvá osobní život na druhou kolej, včetně ignorace okolí a neodpovídání na zprávy ani hovory, japonská společnost Konami na to jde trochu jinak.

25. 10. 2023

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.