E-sport

Comic-Con Prague

Letošní Comic-Con Prague už klepe na dveře

První dubnový víkend tohoto roku se nezastavitelně blíží a s ním i termín konání největšího festivalu popkultury v České republice. Ať už máte v oblibě komiksy, hudbu, anime, filmy, videohry, knihy, deskovky, umění, sběratelství, mangu, seriály, cosplay, nebo dobré jídlo a 5. až 7. dubna 2024 si najdete čas, Comic-Con Prague vám otevírá dveře do světa nekonečných možností […]

Rainbow Six Siege – logo

Brazilci ovládli světový šampionát

25. února se ve velkolepém finále Rainbow Six Siege Six Invitationals spolu utkaly brazilské esportové týmy FaZe Clan a w7m. Celý zápas byl od začátku až do konce napínavý a všichni hráči ze sebe vydali maximum.

27. 2. 2024
LEC - winter 2024

G2 vyhráli LEC, produkce stagnovala

Letošní split první poloviny roku byl rozdělen z jedné části na dvě – zimní a jarní. Zatímco jarní část nás teprve čeká, zimní máme už za sebou. Vítěznou trofej vyhráli největší favorité turnaje – G2 Esports.

19. 2. 2024
Bulánci – hurá do e-sportu

Bulánci aneb příchod do e-sportu, nový obsah i multiplayer

Po obrovském úspěchu na crowdfundingové platformě Startovač se zářný osud Bulánků zdál být až skoro vytesán do kamene. Fanoušci se těšili na pořádnou dávku nostalgie v modernějším provedení s ještě větší porcí novinek, které do hry měly být přidány jako díky za stále se posouvající milníky vybrané částky od přispěvatelů.

Lol Esports 2023 týmy

LoL Esports – 13. sezóna přichází

Nová sezóna League of Legends začíná už 10. a 11. ledna na lolesports.com. Jakých novinek se dočkáme tento rok? Letos se proti sobě postaví devět regionů, a to Evropa, Severní Amerika, Korea, Čína, Latinská Amerika, Brazílie, Vietnam, Pacifik a Japonsko.

7. 1. 2023

2022 IEM Rio Major už je za rohem

Světoznámý CS:GO Major turnaj IEM 2022 začínající 31. října v exotickém Rio de Janeiru už láká všechny fanoušky této nesmrtelné hry novými produkty. Novou aktualizací se ve hře objevil divácký průkaz na turnaj, týmové samolepky a brašny s autogramy hráčů účastnících se turnaje.

24. 10. 2022

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.