Deskové hry

BoardBros – zvířátkové hry od Kids Table Board Gaming

„Upřímně se podívejte do svého nitra. Jenom tak dojdete k poznání, jakou deskovku si máte zahrát!“ říká David Navrátil z BoardBros

Kluci z BoardBros jsou sympatičtí pohodáři, kteří sice nelokalizují jednu hru za druhou, ale když už si nějakou vyberou, rozhodně stojí za pozornost. S Davidem Navrátilem jsme si popovídali o tom, jak a koho napadlo založit vydavatelství deskových her, které tituly by si s sebou vzali do poslední výspy civilizace nebo proč nevydávají původní české […]

23. 7. 2024
Nukleum-krabice

Nukleum: Mecenáši rozšíří základní hru o unikátní schopnosti hráčů

Když před necelým rokem v česku vzniklo nové vydavatelství Old Dawg, svůj příchod na deskoherní scénu oznámilo s velkou parádou. Jejich první vybranou hrou se totiž stala tehdejší žhavá novinka Nukleum, komplexní desková hra z dílny studia Board&Dice a z pera Simone Lucianiho (Krysy z Wistaru, Tzolk‘in) a Dávida Turcziho (Anachrony).

18. 7. 2024
Superstore 3000 - desková hra

V Superstore 3000 budete stavět nákupák budoucnosti

Chtěli byste se podívat do tisíc let vzdálené budoucnosti? Jak to tam asi bude vypadat? Co všechno lidstvo potká a kam se posune? Tedy za předpokladu, že ještě nějaké lidstvo bude. Podle tvůrců deskové hry Superstore 3000, jejíž lokalizaci oznámilo vydavatelství Blackfire, bude lidstvo nejen živé, ale stále žijící konzumní kulturou.

14. 7. 2024
Poslední holka: Javorová ulice - desková hra

Poslední holka už se plaví na lodi, dorazit má na podzim

Opuštěná chata kdesi v amerických horách. Na ni přijíždí banda teenagerů. Cíl je jasný: sjet se něčím víc než jen chlastem a trávou, okukovat holky v plavkách u jezera a děsit je strašidelnýma příběhama o vrazích bandy teenagerů kdesi v amerických horách.

11. 7. 2024

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.