Dojmy ze hry

Trust No One - úvod

Trust No One – odhalte tajemství důvěry

Trust No One je krátká, avšak poutavá point-and-click adventura, která hráčům přináší jedinečný zážitek. Ten je vytvořen tím, že se tvůrci rozhodli do svého vyprávění příběhu začlenit i e-mailové interakce v reálném světě, vyhledávání v prohlížečích vašeho počítače a podobně.

14. 7. 2024
Valdamour - Cover

Valdamour – vymítání duchů

Znáte ten pocit, kdy se vám zdá, že vás něco sleduje? Nebo že to něco, co vás sleduje, je schované v místnosti někde za vámi, že to něco různě přesouvá a schovává věci? V tom případě je načase po vzoru filmových pláten zavolat exorcistu.

29. 6. 2024
Flintlock The Siege of Dawn - pomsta

První dojmy ze hry Flintlock: The Siege of Dawn

Zatímco příběhové rozšíření Elden Ringu aktuálně válcuje internet, stočila jsem své směřování kousek vedle, přesto stále setrvávám ve vodách souls-like žánru. Novozélandské nezávislé studio A44 Games se světu představilo v roce 2018 hrou Ashen.

Dungeon Defenders Going Rogue - Cpver

Dungeon Defenders: Going Rogue – akční mlátička

Stále více se ujímají hry akčnějšího charakteru. Pokud vás ale baví i strategie a chtěli byste si zahrát zajímavý titul, můžete si zahrát i s kamarády, kteří mají raději akci, protože Dungeon Defenders: Going Rogue od studia Chromatic Games kombinují oba tyto žánry a vcelku hezky jim to vychází.

28. 6. 2024
Knights of Braveland - Cover

Knights of Braveland – 2D kooperace

Princip hry Knights of Braveland je poměrně jednoduchý. Vyberete si hrdinu, na kterého se budete díky kameře koukat pořád starověkým egyptským pohledem z profilu. Začnete sekat doleva, doprava a rvát se širokou nepřátelskou nadílkou, která se na vás bude vrhat ze všech stran.

27. 6. 2024
Mistress Furry - logo

Mistress Furry – chlupatí hadi na scéně

Slyšeli jste už někdy rčení „Nikdy neštvi svého chlebodárce“? Pokud ne, tak vám to právě teď sděluji… příště už budu hodnější. V tomto článku se zaměříme na velice zajímavou hříčku, která zároveň slouží jako má vstupní brána do tohoto chlupatého světa.

15. 6. 2024
Haunted Bloodlines - děsivá koupel

Haunted Bloodlines – tajemství pokrevní linie

Haunted Bloodlines od vývojářů z Horrified Triangles přináší příběh o temném tajemství zakořeněném v pokrevní linii. Tento titul je psychologickým hororem z pohledu první osoby. Společně s hlavním aktérem se pohybujete potemnělým sídlem, v němž se odehrává děsivý příběh.

14. 6. 2024
Cat Quest III - Pi-rat King

První dojmy ze hry Cat Quest III

To nejmňaukóznější dobrodružství pod sluncem se v srpnu chystá již podruhé vrátit na naše obrazovky. Máte-li v oblibě roztomilé kočičky a pro strach uděláno, akční sérii Cat Quest jistě budete znát.

Pneumata - úvod

Pneumata – herní zážitek budoucnosti

Titul Pneumata, jenž se chystá na vydání již letošní rok, dostal nové demo. My jsme měli možnost si tuto žhavou novinku zahrát, za což velice děkujeme. Vývojáři z Deadbolt Interactive slibují pohlcující zážitek prostřednictvím strhujícího příběhu a poutavé hry v kombinaci se strašidelným soundtrackem a temnou atmosférou.

9. 6. 2024

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.