Dojmy ze hry

Norland art igdb

Norland – první dojmy

Budovatelské strategie a simulátory běžného života zažívají v poslední době nemalý boom. Nutno zmínit, že v případě prvně zmíněného se jedná o jeden z nejstarších a nejosvědčenějších žánrů v celé historii her.

31. 3. 2024
Old World – logo

Old World – Wonders and Dynasties

Historická 4X tahová strategie Old World, která může na první pohled připomínat Civilization nebo Crusader Kings, si od svého uvedení na trh drží vysoké uživatelské hodnocení hráčů. Za titulem stojí vývojářské studio Mohawk Games.

10. 3. 2024
Betty & Earl – Titul

Betty & Earl: svět propojených hádanek

Ačkoliv už se jedná o velice otřepanou frázi, často opravdu platí, že v jednoduchosti je krása. Ať jako důkaz poslouží, na kolik různých způsobů jsme měli možnost zažít Sokoban, který nás baví už jednačtyřicet (!

3. 3. 2024
Toy Tactics - úvodka

Toy Tactics – namaluj si strategii

Na světě už vyšlo mnoho strategií, od budovatelských po tahové. Pro PC nebo pro mobily. Úžasné příběhové i dobyvatelské kampaňové. No, a z ničeho nic jsou tu Toy Tactics od studia Kraken Empire a vydavatele Joystick Ventures, které si ze strategií berou snad úplně vše a především neskutečnou zábavu, jíž tento žánr obohatí.

2. 3. 2024
Space Mechanic Simulator - náhled

Space Mechanic Simulator – servisák ve vesmíru

Vydavatelská společnost PlayWay, která je doslova specialistou na vydávání všelijakých simulátorů mnohdy i valné kvality, má ve své nabídce jeden titul, který ve vás může na první pohled vzbuzovat dojem, že je něčím jiným a výjimečným.

11. 2. 2024
MiceGard - úvod

MiceGard – za čest, slávu a bohyni Freyiu

MiceGard je dobrodružný titul inspirovaný severskou mytologií. Ujmete se v něm role vikingského myšího bojovníka Micela a budete bojovat za čest, slávu a vaši rodnou vesnici. Tento krátký příběh pojednává o důvěře, zradě a statečnosti roztomilých myšek, jejichž život se odehrává pod záštitou bohyně Freyi.

10. 2. 2024

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.