CZ/SK

SkyVerse - novinka v rámci Bohemia Incubator

Program Bohemia Incubator hlásí dva nové přírůstky

Herní průmysl už delší dobu zažívá raketový růst, a nejenže trh zaplavuje stále více rozmanitých projektů, zároveň s tím se zvyšuje výskyt vývojářských studií. Prosadit se v rostoucí konkurenci a shromáždit dostatek sil i finanční podpory však může být v dnešní době tvrdým oříškem.

Pilgrims uvodka

Adventura Pilgrims přichází na telefony

Tak je to konečně tady, po necelých pěti letech od uvedení do Apple Arcade, které už letos v březnu opustila, zamíří Adventura Pilgrims do App Store a Google Play. Počin má na svědomí známé české studio Amanita Design, které už v roce 2003 založil Jakub Dvorský, jenž se proslavil známou hříčkou Samorost.

18. 4. 2024
ETS2 - elektrický tahač Renault E-Tech T

Euro Truck Simulator 2 obdrží úplně první elektrický tahač

Vývojáři z českého studia SCS Software chystají do svých her ETS2 a ATS, troufnu si říci, velkou revoluci, a tou je implementace elektrických tahačů. Úplně první vlaštovkou bude tahač Renault Truck E-Tech T, který do Euro Truck Simulator 2 dorazí v rámci nadcházející aktualizace 1.50. Renault Truck E-Tech T se pochlubí 540 KWh baterií s […]

12. 4. 2024
Mashinky pozadí

Do Mashinek přijíždí nová vozidla

Po delší odmlce se podíváme, co se děje nového ve světě dnes již legendárního (nejen) železniční simulátoru Mashinky od vývojáře Jana Zeleného. Mashinky mají za sebou poměrně dlouhou historii vývoje.

9. 4. 2024

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.