CZ/SK

Comic-Con Prague

Letošní Comic-Con Prague už klepe na dveře

První dubnový víkend tohoto roku se nezastavitelně blíží a s ním i termín konání největšího festivalu popkultury v České republice. Ať už máte v oblibě komiksy, hudbu, anime, filmy, videohry, knihy, deskovky, umění, sběratelství, mangu, seriály, cosplay, nebo dobré jídlo a 5. až 7. dubna 2024 si najdete čas, Comic-Con Prague vám otevírá dveře do světa nekonečných možností […]

Polda 7 - JZD

Polda 8 zahájil kampaň na HitHitu

Vývojáři ze Zima Software odhalili další díl slavné detektivní série Polda, která si získala srdce tisíců českých a slovenských fanoušků. Po vydaném sedmém díle Polda 7 z roku 2022 nás tak čeká další, a bohužel již poslední dobrodružství, s poldou Pankrácem v roli Luďka Soboty.

13. 3. 2024
DudeGo – logo

Podpořte českou hru DudeGo na startovači

Zamysleli jste se někdy nad hříčkou, která by kombinovala prvky battle royale her, jako jsou Fortnite nebo PUBG, s otevřeným světem GTA a přidala k nim UFO či zombie? Jestliže vám chyběla představivost, jak by takový koncept fungoval, mám pro vás tip.

8. 3. 2024
Polda 2 remástr - úvodka

Polda 2 remástr – Pankrác nikdy nezestárne. NIKDY!

Ani si nedovedete představit, jak jsem šťastný, že naše česká herní tvorba neupadá. Jen za poslední rok mi proběhly pod rukama Lords and Villeins, Someday You´ll Return a loňský skvost Last Train Home, kde jsme se nejen dojímali před vypuštěním hry do světa, ale samozřejmě přinesli i plnohodnotnou recenzi.

23. 2. 2024
HeistGeist – úvodka

HeistGeist vyjde v Xzone edici

Pokud hráči velice často a rádi za něco utrácí (vyjma her samotných), jsou to nejrůznější digitální doplňky a fyzické edice. Nezdobí-li vám doma polici alespoň jedna figurka, artbook či steelbook, měli byste to co nejdříve napravit.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.