CZ/SK

Program Nosferatu - titul

Program Nosferatu – recenze

To, že se kolektivně bojíme smrti, není vůbec nic nového. Díky všemožnému pokroku nám ale stále přibývají možnosti, jak tento strach realizovat. Proto si i dnešní Zrnko temnoty, Program Nosferatu, vypůjčuje pro svůj horor téma technologie a spojuje ho s léty prověřeným nadpřirozenem.

27. 7. 2024
ATS Nebraska - město Lincoln

American Truck Simulator: Nebraska navazuje na loňský Kansas

Vývojáři z českého studia SCS Software konečně vypustili do světa první letošní mapové DLC do hry American Truck Simulator. Tím je rozšíření American Truck Simulator: Nebraska, které se svým zaměřením a stylem podobá loňskému Kansasu, jenž nabídl především menší města s více otevřenou přírodou.

19. 7. 2024
Masomlejnek - Srab - úvodka

Masomlejnek – Srab – potoky krve a hromady masa

Není tomu tak dávno, co jsem se zamilovala. Bohužel má platonická láska nikdy nebude opětována, protože Samuel Drops je spíše na čarodějky nebo prsaté barmanky. Nu, což už. Když jsem v edičním plánu nakladatelství Epocha zahlédla jméno Honza Slívka, málem mě kleplo nadšením, že se se svým bohobijcem opět setkám a ve Varech rozpoutáme hotové peklo.

Preserve - krajinka

Slovenská hra Preserve vyjde ve druhé půlce prázdnin

Zkraje tohoto kalendářního roku se slovenský tým z nezávislého studia Bitmap Galaxy pochlubil relaxační logickou hrou přímo ze srdce přírody. Titul Preserve po hráčích vyžaduje zbudování harmonického ekosystému ve zpustošené krajině tím, že do ní umístíte různé rostliny a zvířata.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.