Supraland - Epic Games

Originální mix žánrů zdarma na Epic Games Store

16. 6. 2022
Zdroj náhledu: igdb.com

Jako každý čtvrtek, i dnes se můžeme těšit na další zajímavý titul, který v rámci týdenního rozdávání nabízí Epic Games Store. Po čtyřech Mystery Game se vracíme zpátky ke klasickému rozdávání, což znamená, že budeme vždy vědět, jaká zajímavá položka nás čeká. Dnes to bude originální mix žánrů ve formě hry Supraland.

Supraland

Supraland je zajímavá hra, která dohromady kombinuje několik žánrů zároveň. Hlavními zdroji inspirace jsou takové legendy, jako je Zelda, Portal nebo Metroid. Vaším úkolem je prozkoumávat velký svět plný kreativních hádanek a různých mechanismů, jež budete v průběhu vaší cesty objevovat. Dostane se ale také na souboje s nepřáteli ve stylu Dooma či Quakea. Herní doba Supraland čítá od 12 do 25 hodin, v závislosti na rychlosti vašeho prozkoumávání.

Supraland bude na Epic Games Store dostupný do 23. června, poté se nabídka obmění o další zajímavou dvojici her.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.