ATS - tahač

Do českých her ETS2 a ATS přichází galerie obrázků

9. 11. 2022
Zdroj náhledu: SCS Software

Galerie, která se nově objevuje v českých hrách Euro Truck Simulator (ETS2) a American Truck Simulator (ATS), je součástí aktualizace 1.46.

Zdroj: SCS Software

Jak už název asi napovídá, v galerii budete spravovat obrázky, které jste během vašich cest pořídili. Bude se jednat o oficiálního nástupce správce snímků s novými a revolučními funkcemi. Také do hry přibude klávesová zkratka pro okamžitý vstup do foto režimu. Nebudete tak muset funkci zapínat přes hlavní nabídku hry.Co se týče nových funkcí, v ATS i ETS2 přibude tzv. funkce Photo Trophies. Jedná se o nové ikony na mapě, které vyobrazují zajímavé místo v dané lokalitě, jež lze zachytit fotoaparátem. Každé zachycené místo se vám posléze vyobrazí ve vaší galerii v barevném provedení.

Zdroj: SCS Software

Galerie bude také nabízet vyhlídkové body, které mohou hráče navést na ta místa, která dosud nebyla objevena. K dispozici bude rovněž i třídění všech vašich fotografií či možnost nahrání na online službu World of Trucks. Více informací o nové funkci naleznete na oficiálních stránkách studia.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.