Alien DD 1

Aliens: Dark Descent má datum vydání

23. 3. 2023
Zdroj náhledu: igdb.com

Vývojáři ze studia Tindalos Interactive společně s vydavatelem Focus Entertainment odhalili datum vydání Aliens: Dark Descent. V tomto ambiciózním a na prvním pohled všem milovníkům Aliena líbivém titulu budete vyšetřovat „zlověstné povstání, které na Měsíci způsobilo zákeřnou epidemii Xenomorfů“

Zdroj: igdb

Jedná se o „real-time tactical squad“ hru, ve které budete velitelem mariňákům, budete vydávat příkazy a činit určitá rozhodnutí. Mariňáci na vaše rozkazy inteligentně reagovat, respektive mariňáci nejlépe vyhovující zadanému úkolu jej automaticky splní za vás. Rozkazy budete moci vydávat ve zpomaleném čase, což zaručí lepší požitek ze hry a také vám to dá určitý čas. Tyto rozkazy se mohou týkat například střelby výbušnin na zakopané nepřátele nebo můžete nastražit pasti a věže, abyste zlikvidovali nic netušící Xenomorfy.

Hra Aliens: Dark Descent bude obsahovat funkci permadeath a ztráta mariňáka ve hře je nevratná, takže jakmile jednou zemře, nebudete ho moci získat zpět. Etapy budou velké otevřené oblasti, ve kterých budou k dispozici jak hlavní příběhové, tak vedlejší cíle, a své mariňáky budete moci vylepšovat i přizpůsobovat tak, abyste ke každé misi přistupovali co nejlépe.

Aliens: Dark Descent si budete moci vyzkoušet, až se 20. června objeví na PC, konzolích PlayStation a platformách Xbox. Stojí za to připomenout, že se nejedná o připravovaný Alien pro jednoho hráče, na kterém pracuje společnost Survios, ale o zcela jiný projekt.

Zdroj: techraptor

Titul můžete sledovat zde.

Petr Polák

Hry hraje již přes 25 let, začínal na jednom z prvních NES v České republice. Postupem času se přesunul na PC, kde hraní her naprosto podlehl. Má rád hry všeho druhu, které představují i určitou výzvu. Achievement hunter.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.