The Talos Principle 2 – záře

The Talos Principle 2 vyjde ještě letos

25. 5. 2023
Zdroj náhledu: Croteam

Že se chystá pokračování logické videohry The Talos Principle, jsme věděli už od oznámení druhého dílu z roku 2021. Bližší podrobnosti si vývojáři nechali na včerejší akci State of Play Showcase, která do celé situace konečně vnesla trochu světla. The Talos Principle 2 odtajnil podstatné informace včetně data vydání… tedy roku vydání. S naprostou jistotou víme, že The Talos Principle 2 vyjde ještě letos, ale můžeme pouze spekulovat, kdy přesně se do dalších ohromujících výzev vydáme. Kritiky oceňovaná hra z roku 2014, The Talos Principle, nás uvrhla do podivuhodného světa starověkých ruin a moderních technologií s jasným cílem od stvořitele. Spojení logických výzev s filozofickým zaměřením překvapivě dokázalo vtáhnout tisíce hráčů do zajímavého příběhu řešícího existenciální i civilizační otázky.

Zdroj: Croteam

Pokračování slibuje být ještě výjimečnější, než byl originál. Bude obsahovat více zapeklitých hádanek, propracovanější surrealistické prostředí k prozkoumání, více tajemství k odhalení, hlubší zápletku a podstatné úvahy o povaze vesmíru. Na blogu PlayStationu se dokonce píše, že The Talos Principle 2 bude tím nejúžasnějším herním světem, jaký kdy studio Croteam vytvořilo. Hra vyjde na PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC údajně ke konci tohoto roku.

Zdroj: blog.playstation.com

Nikola Erlebachová

Indie a RPG hry jsou její slabostí a rozhodně se tím netají. Jako prcek nakoukla do pootevřených dveří herního světa díky Mariovi na starých žlutých kazetách. Dovnitř ji úplně vtáhla až její druhá polovička a od té doby si svět bez her neumí představit. Umělecká duše, která nevyhledává jen nejnovější kousky, ale občas sáhne také pro starší tituly, nejlépe s pořádným metalovým soundtrackem.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.