Resident Evil – logo

Resident Evil získal exkluzivní parfémy

26. 7. 2021
Zdroj náhledu: igdb.com

Resident Evil oslavil své 25. narozeniny ve velkém stylu – fanoušci mají příležitost vonět stejně jako jejich hrdinové.

Byly odhaleny tři různé vůně inspirované slavnými a oblíbenými postavami Chrise Redfielda, Leona Kennedyho a Jill Valentine. Na flakonech jsou vyobrazeny postavy, po kterých budete díky parfému vonět.

Zdroj: Capcom

Kolekce Biohazard 25th Anniversary Collection byla uvedena do prodeje 23. července. Po zakoupení sady získáte pouze 10 ml od každého parfému a na webových stránkách obchodu se uvádí, že by si fanoušci měli vybrat vůni podle své nálady a aktuální situace.

Za kolekci zaplatíte 6 380 jenů, což je v přepočtu asi 1 264 Kč nebo 50 eur. Bohužel špatnou zprávou pro mnoho fanoušků je, že vůně jsou nyní k dostání pouze v Japonsku a v tiskových zprávách není žádná zmínka o celosvětovém prodeji. Pokud jste tedy doufali, že se budete moci navonět a balit slečny jako fešák Leon nebo svalovec Chris, budete pravděpodobně zklamáni. Ale kdo ví, třeba se nakonec dočkáme i evropského prodeje.

Michal Mráz

Hraní her podlehl už jako malý kluk díky svým retro srdcovkám jako byl Doom, Quake, Wolf a Duke Nukem. Skoro žádný žánr mu není cizí, ale nejraději má RPG, FPS a TPS hry. Jeho seznam dohraných her je delší než účtenka nákupu za doby korony. Jakmile vyjde nějaká nová hra jeho gusta, ihned se po ní sápe.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.