Half-Life 2 náhled

Nadcházející mód přináší klasický Doom do Half-Life 2

23. 5. 2022
Zdroj náhledu: Valve

Dvě velice úspěšné hry se nově spojí v jednu, čímž nám modeři přinesou unikátní prožitek. Jedny z nejinovativnějších a nejúspěšnějších first-person stříleček daly vzniknout spoustě nových nápadů a urychlily tak rozvoj herního průmyslu. DOOM inspiroval mnoho vývojářů v oblasti retro her, zatímco Half-Life pomohl nastartovat jednu z nejúspěšnějších společností ve videoherním průmyslu, kterou je firma Valve. Obě hry jsou velice rozdílné, ať už příběhem nebo grafikou. Nově modeři dostali nápad tyto dvě legendární hry zkombinovat.

Moder s přezdívkou Penggrin aktuálně pracuje na projektu s názvem Half-Life 2: Doom Edition a pokouší se přiblížit zážitek legendárního DOOMa prostřednictvím populární hry od Valve. Zatím to vypadá, že mod kombinuje aspekty obou her. Některé textury a design vypadají dost pixelově, s čímž se zde mísí vizuální stránka Half-Life 2. Jeden ze snímků dokonce ukazuje, že mod přidává jednotky Combine. Oficiální datum vydání není zatím známé. Na webu je momentálně dostupné demo s názvem Druhý early access neboli EA 2.

Anežka Ebrová

Anežka je hráčka již od dětských let. Její vášeň propukla již na základní škole díky školním počítačům, kde ztrácela pojem o časoprostoru. Mezi její první herní lásky patří série Half-Life. No a jak se říká, stará láska nerezaví. Hry od Valve prostě zbožňuje stejně jako střílečky a skákačky. Mezi její další koníčky patří hlavně sport, cestování, knihy a deskovky. Avšak její láskou zůstávají vždy hry, stejně jako pivo - tanková Plzeň 12° středně vychlazená.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.