Sonic Frontiers – komiks

Sonic Frontiers obdrží dvoudílný komiks

17. 10. 2022
Zdroj náhledu: @sonic_hedgehog

Vydání vůbec první hry v otevřeném světě s modrým ježkem v mnohých vzbuzuje plno očekávání, ale také starostí a obav. Zda se tento odvážný počin Sonica přesunout na velkou mapu s možností volného prozkoumávání nakonec podaří, nebo naopak půjde o hotovou katastrofu, se zatajeným dechem sledují tisíce fanoušků. Naštěstí se tuto odpověď dozvíme velmi brzy, protože Sonic Frontiers vychází už za necelý měsíc, konkrétně 8. listopadu 2022. Vývojáři ze studia Sonic Team i vydavatel Sega již dříve prozradili hlavní zápletku, ale zdá se, že v samotné videohře nebude tolik prostoru pro to, aby byl hráč seznámen s podrobným děním. Jak víme z potvrzených zdrojů, Sonic společně s Amy a Tailsem vyrazí po stopách Chaosových smaragdů, ale budou vtaženi do červí díry. Sonic se poté probudí na tajuplném ostrově sám bez svých přátel. Co však předcházelo této výpravě? Právě na tuto otázku má odpovědět dvoudílný komiks, který má sloužit jako prequel událostem hry.

Komiks vyjde ve dvou částech, přičemž na tu první se můžeme těšit už toto úterý, tedy zítra! Vyjde na sociálních sítích a autorem bude kdo jiný než Ian Flynn, otec řady komiksů se Sonicem. Společnost Sega prozradila, že tento komiks hodlá společně s hrou a nadcházejícím seriálem použít k tomu, aby celé univerzum spojila dohromady v jeden ucelený zážitek. Představen nám byl také úvodní obrázek, na kterém nechybí Sonic, Amy, Tails ani zlotřilý Dr. Robotnik pod přezdívkou Eggman.

Nikola Erlebachová

Indie a RPG hry jsou její slabostí a rozhodně se tím netají. Jako prcek nakoukla do pootevřených dveří herního světa díky Mariovi na starých žlutých kazetách. Dovnitř ji úplně vtáhla až její druhá polovička a od té doby si svět bez her neumí představit. Umělecká duše, která nevyhledává jen nejnovější kousky, ale občas sáhne také pro starší tituly, nejlépe s pořádným metalovým soundtrackem.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.