GTA Trilogy

GTA: The Trilogy – Definitive Edition vyšlo na Steamu s podporou Steam Decku

21. 1. 2023
Zdroj náhledu: Rockstar Games

Dřívější spekulace se skutečně potvrdily, remasterovaná trilogie GTA: The Trilogy – Definitive Edition oficiálně vyšla na platformě Steam. Do 2. února navíc bude dostupná s 50% slevou. 

Jak už jsme psali minule, předělávka trilogie GTA 3, GTA: Vice City a GTA: San Andreas, která před více než rokem vyšla pod balíčkem GTA: The Trilogy – Definitive Edition na platformě od Rockstaru, to neměla vůbec jednoduché. Ačkoliv jsme se dočkali vylepšeného vizuálu a mnoha moderních vychytávek, kvůli technické stránce a celkové optimalizaci se jednalo o jedno z největších zklamání roku 2021. Naše dojmy si můžete přečíst v naší recenzi. Přesto se Rockstar Games rozhodl dát trilogii druhou šanci a uvést ji na nejrozšířenější herní platformu pro PC. Na Steamu si ji navíc, spolu s dalšími tituly od studia, můžete pořídit za 29,99 euro. Speciální nabídka potrvá až do 2. února. Koncem tohoto měsíce by navíc GTA: The Trilogy – Definitive Edition mělo vyjít i na Epic Games Store.

Co se týče detailů, vylepšená trilogie dostala na Steamu podporu achievementů či částečnou podporu pro přenosnou konzoli Steam Deck. GTA: The Trilogy – The Definitive Edition je k dispozici na PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One a Xbox Series X/S.

Stanislav Hřiba

Hraní se věnuje asi 13 let. Jeho první hry byly Counter-Strike 1.6 a série Hitman. V současnosti hraje hlavně simulátory a závodní hry, ale neodolá občas taky nějaké střílečce nebo kvalitnímu RPG. Nemá rád strategie nebo kontroverzní hry s erotikou. Většinu času hraje na PC, občas zapne i nějakou exkluzivitu na Switchi. Přispíval by rád články a recenzemi právě se závodní či simulátorovou tematikou.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.