Planet of Lana – BU BU BU!

Planet of Lana má datum vydání

4. 5. 2023
Zdroj náhledu: igdb.com

Připravovaná exkluzivní hra pro Xbox Planet of Lana se dnes dočkala oznámení svého data vydání ve zbrusu novém traileru. Hra bude také od prvního dne zahrnuta do Xbox Game Pass a PC Game Pass.

V roli Lany budeme muset zachránit svou sestru s pomocí zvířecího společníka Muiho. Děj se odehrává v ručně malovaném mimozemském světě, který hýří krásnou grafikou této logické plošinovky. Očekávejte, že během své cesty narazíte na podivné tvory a nebezpečné stroje, kteří se budou pohybovat v bujných lesích, tajemných jeskyních a vyprahlé pouštní krajině.

Režisér Adam Stjärnljus se k oznámení vyjádřil slovy: „Máme velkou radost, že konečně můžeme prozradit, že hra Planet of Lana vyjde 23. května na PC a Xbox. Děkujeme všem, kteří naší hře v posledních letech projevovali takovou lásku a podporu. Nemůžeme se dočkat, až přistanete v kouzelném světě, na jehož vytvoření jsme tak tvrdě pracovali, a zažijete toto dobrodružství na vlastní kůži.“

Při řešení hádanek budeme muset pracovat ruku v ruce s Lanou a Mui, protože zahrnují stealth, boj, průzkum atd. Hra Planet of Lana bude uvedena na trh na Xboxu a PC koncem tohoto měsíce, 23. května. Původně bylo oznámeno, že hra vyjde v roce 2022, ale v srpnu loňského roku společnost Wishfully odhalila, že bude odložena na jaro 2023 s neznámým datem. Tak tomu bylo až do dnešního dne.

František Hampl

K prvním hrám přičuchl už ve školce, ale do hraní ho pořádně až na základce vtáhla první Mafie, druzí simíci a třetí Heroes of Might and Magic. Hry ho od té doby nepustily, PC velice rychle doplnil „PSPéčkem“, od kterého přesedlal k větším konzolím, a dnes už je hrdým konzolistou. Jeho hlavním zájmem jsou příběhové adventury a RPGčka, ale nepohrdne ani dobrou strategií či karetkou. Pokud nepřebývá ve svém hráčském doupěti plném Lega a deskovek, tráví nejvíce času v kině a na farmačce.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.